Kim waszym zdaniem może być tajemniczy R.A.B.??Ja póki co znalazłam Amelię Bones (str.20)...myślałam też że może to są trzy osoby ale pisze o sobie w liczbie pojedyńczej więc pewnie raczej nie...
Bo Regulusa Blacka raczej wykluczam...w sumie nie wiem czemu ale jakoś mi on nie pasuje..przede wszystkim R.A.B. jest (lub był) chyba wrogiem Voldemorta, a poza tym wydaje mi się że to by było zbyt proste do odgadnięcia...myślę że to mógł być ktoś o kim było w książce bardzo mało...
R.A.B'em jest Regulus Black...sama Rowling to przyznała...
Prosze o to strona z wywiadem:
http://www.mediarodzina.com.pl/nowa/harry_potter/tresc.php?id=231 [www.mediarodzina.com.pl...]
Wywiad jest długi i podzielony na części....jak Ci sie nie chce czytać całego to w części II znajdziesz informacje na temat R.A.B'a...
ja też uważam że R.A.B. to Regulus Black... nie zgadzam się że R.A.B. był worgiem Voldemorta... wiadomo przecież że tylko śmierciożercy mowili o Voldemorcie "czarny pan", a tak właśnie R.A.B. mowil do niego w liście !! być może R.A.B się "nawrócił" i zniszczył horkruksa ale przedtem myślę że był śmierciożercą... a jak wiemy Regulus Black nim był nie?? :D