PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

R.A.B.

użytkownik usunięty

Kim waszym zdaniem może być tajemniczy R.A.B.??Ja póki co znalazłam Amelię Bones (str.20)...myślałam też że może to są trzy osoby ale pisze o sobie w liczbie pojedyńczej więc pewnie raczej nie...

użytkownik usunięty

Bo Regulusa Blacka raczej wykluczam...w sumie nie wiem czemu ale jakoś mi on nie pasuje..przede wszystkim R.A.B. jest (lub był) chyba wrogiem Voldemorta, a poza tym wydaje mi się że to by było zbyt proste do odgadnięcia...myślę że to mógł być ktoś o kim było w książce bardzo mało...

ocenił(a) film na 6

R.A.B'em jest Regulus Black...sama Rowling to przyznała...

Prosze o to strona z wywiadem:
http://www.mediarodzina.com.pl/nowa/harry_potter/tresc.php?id=231 [www.mediarodzina.com.pl...]

Wywiad jest długi i podzielony na części....jak Ci sie nie chce czytać całego to w części II znajdziesz informacje na temat R.A.B'a...

Gosis

ja też uważam że R.A.B. to Regulus Black... nie zgadzam się że R.A.B. był worgiem Voldemorta... wiadomo przecież że tylko śmierciożercy mowili o Voldemorcie "czarny pan", a tak właśnie R.A.B. mowil do niego w liście !! być może R.A.B się "nawrócił" i zniszczył horkruksa ale przedtem myślę że był śmierciożercą... a jak wiemy Regulus Black nim był nie?? :D

aneczqa91

Ja przeczytałam wywiad i tam niema napisane że R.A.B to Regulus . Rowlin pisze że to ciekawy pomysł . Nic więcej . A to jeszcze o niczym nieznaczy .