Może ten temat już był ale trudno... napiszcie jaki jest wasz ulubiony aktor w całym harrym potterze. Mój ulubiony to aktor grający Draco Malfoya. Noi oczywiście Snape. Ja bym chyba nie wytrzymał tylu filmów i cały czas byc poważnym... ale to nie jedyna jego zaleta.
Rupert Grint on jest bossssski:)A widzimy to szczególnie w szóstym filmie.
Oprócz tego Alan Rickman;)
SSssnnnaaaaapeeee.. Boshe.. mogłabym się na Niego gapić godzinami:D
Rickman jest niezastąpiony!
Poza tym Luna Lovegood (Lynch) i Hermiona też całkiem spoko
"ale to nie jedyna jego zaleta."
Oj nie jedyna, nie nieee:)Chciałam jeszcze dodać, że suuuper wygląda w czerni.. i sposób w jaki się porusza.. i wszystko!!!
mnie urzekła aktorka grająca Hedwigę, ma wspaniale wypracowaną mimikę i styl latania. jako jedyna pasuje do swej roli :P
"Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Maggie Smith, Tom Felton, Evanna Lynch, Rupert Grint."
dokładnie. Jeszcze wymieniłabym aktora, który gra Lucjusza Malfoy'a
Gary Oldman (Black)! Potem Alan Rickman (Snape), Tom Felton (Draco), Maggie Smith (McGonagall), Helena Bonham Carter (Bellatrix), Jason Isaacks (Lucius), Ralph Fiennes (Voldemort) i Michael Gambon (Dumbledore)
moj ulubiony aktor to Tom Felton grajacy Dracona oraz Emma watson grajaca Hermione :D uwielbiam ich ;**
A ja najbardziej lubię Radcliffe'a. Za całokształt.
Jeśli chodzi o samą szóstą część, to oprócz niego należy wymienić oczywiście Ruperta Grinta, sceny z napojem miłosnym mnie powaliły. No i Tom Felton, w tej części zagrał po prostu bosko.