PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

... a przynajmniej według mnie

http://www.youtube.com/watch?v=fAQQCBti7uc

ocenił(a) film na 6
yvonneD

Zgadzam się, klimat jest niepowtarzalny. Mogli usunąć Rona i Hermionę, bo to już było naciągane, ale cała reszta.... cudo.

ocenił(a) film na 8
kacperpiotrkow2

Tak, nie wiem w którym miejscy filmu miała być ta scena, ale powinni żałować że ją wycieli. Świetnie nadała by temu filmowi jeszcze lepszy klimat.

ocenił(a) film na 7
dziabal13

o ostatnio widzilam ja wlasnie na YT i tak macie racje juz mogli zostawic ta dodatkowa minute ,a film mysle zdecydowanie by zyskal
znaczy chociaz troche -klimat
no ale nic
o wlasnie jesli macie czas to polecam byscie zobaczyli jakie sceny usuneli z kazdej z czesci-szkoda bo niektore sa naprawde dobre

pozeracz

Niedawno oglądałam na YT usunięte sceny ze wszystkich części i masz rację- niektóre są naprawdę dobre. Bo w sumie co za różnica czy film trwa 2.5h czy kilka minut więcej?

yvonneD

nie wiesz dzie mozna to jeszcze zobaczyc bo na yt nie ma a jak nie to chociaz strsc co tam bylo

Mati_1313

Też bym chciała to zobaczyć

Mati_1313

Teraz już tego nie pamiętam, ale jak będę miała wolną chwilę to postaram się poszukać ;)

yvonneD

ok dziekujebede bardzo wdzieczny :)

Mati_1313

Proszę: ;)

http://www.youtube.com/watch?v=dB1yNFFYEig

yvonneD

Dzieki naprawde piekna scena szoda ze jej nie dali :(

ocenił(a) film na 8
Mati_1313

Dokładnie. Świetna scena.

użytkownik usunięty
yvonneD

O co tam chodzi?

O śmierć dyrektora. Wszyscy opłakują i oddają cześć.

ocenił(a) film na 8
Prefect

Nie. Ta scena ma miejsce przed jego śmiercią. Dzieje się to na chwilę przed powrotem Harrego i Albusa do Hogwartu.

Morgan_94

Dzięki, jak sią nad tym głębiej zastanowie to masz racje, bo po co Snape po morderstwie miałby siedzieć jeszcze w zamku. Jeszcze raz dziękuje