PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Ostatnią cześcia przygód Harrego Pottera jest "Harry Potter i Insygnia smierci",ale gdybyście to własnie wy mogli kontynuowac przygody harrego!!!I oto moje pytnie:Kto był by główna postacią?Czy kontynuowalibyscie przygody dorosłego Harrego ,który żyje razem z Ginny i dziecmi?Czy może przedstawilibyście dokładne życie Voldemorta,Bellatrix,Narcyzy,Tonks,Syriusza,Jamsa,Lily,Snape,Lupina???Czy może stworzylibyscie nową zła postac z którą walczy Harry ,Ron i Hermiona??A może macie inne pomysły?!!!:]] Czekam na wasze odpowiedzi

ocenił(a) film na 4
kasiaxppp

W HP jest za dużo Harrego.
Owszem jest on kluczową postacie, ale bez przesady.
Tak od HP 4 powinno się rozwinąć wątki poboczne i dać na plan pierwszy postacie drugoplanowe.

Przejdź do kontynuacji...nie ma co, nie będzie jej.
Zresztą cokolwiek by ta JKR nie napisała i tak nie doścignie swojego pierwowzoru.

ocenił(a) film na 10
Lord_Satham

Ja bym chciała aby zostało przedstawione życie młodego Voldemorta,Bellatrix,Syriusza(Rodu Blacków),Jamsa,Lily itd:)))

kasiaxppp

Myślę, że z chęcią przeczytałabym historie james'a lily i snape'a kiedy byli młodzi (od pójścia do hogwartu po śmierć państwa potterów) w ostateczności o dzieciach harry'ego gdzie kazdy po czesci bylby bohaterem (z rodzenstwa)

aniula_anka

Ja bym najchętniej poczytała o Bellatrix i Voldemorta. Bella była moją ulubioną postacią, a Voldemort jest ciekawą postacią.

lizzy09

I jeszcze poczytałabym chętnie o Gellercie Grindelwaldzie

ocenił(a) film na 5
kasiaxppp

Nie chciał bym czytać o dzieciach Harrego ani Rona i Hermiony, nawet sensownie nie umiem wytłumaczyć dlaczego :p Kontynuacja mogła by dotyczyć losów bohaterów zaraz po wydarzeniach z siódmego tomu. Na pewno nie po 19 latach tak jak w epilogu...