Ostatnią cześcia przygód Harrego Pottera jest "Harry Potter i Insygnia smierci",ale gdybyście to własnie wy mogli kontynuowac przygody harrego!!!I oto moje pytnie:Kto był by główna postacią?Czy kontynuowalibyscie przygody dorosłego Harrego ,który żyje razem z Ginny i dziecmi?Czy może przedstawilibyście dokładne życie Voldemorta,Bellatrix,Narcyzy,Tonks,Syriusza,Jamsa,Lily,Snape,Lupina???Czy może stworzylibyscie nową zła postac z którą walczy Harry ,Ron i Hermiona??A może macie inne pomysły?!!!:]] Czekam na wasze odpowiedzi
W HP jest za dużo Harrego.
Owszem jest on kluczową postacie, ale bez przesady.
Tak od HP 4 powinno się rozwinąć wątki poboczne i dać na plan pierwszy postacie drugoplanowe.
Przejdź do kontynuacji...nie ma co, nie będzie jej.
Zresztą cokolwiek by ta JKR nie napisała i tak nie doścignie swojego pierwowzoru.
Ja bym chciała aby zostało przedstawione życie młodego Voldemorta,Bellatrix,Syriusza(Rodu Blacków),Jamsa,Lily itd:)))
Myślę, że z chęcią przeczytałabym historie james'a lily i snape'a kiedy byli młodzi (od pójścia do hogwartu po śmierć państwa potterów) w ostateczności o dzieciach harry'ego gdzie kazdy po czesci bylby bohaterem (z rodzenstwa)
Ja bym najchętniej poczytała o Bellatrix i Voldemorta. Bella była moją ulubioną postacią, a Voldemort jest ciekawą postacią.