PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

w ekranizacij 6 cz. Voldemort (mlodego Toma Riddley'a) zagra ten sam koles co w 2 cz. jesli si nie myle Chrystian jakistam...Chyba by tak sobie pasowal,nie?? ale skoro gral juz w 2 cz. ...

Majka_12

no według mnie mogą zmienić, niewiadomo też jak mają zamiar wyreżyserować tą część :\ bo np. na Czarze Ognia się zawiodłam :\

katia_5

Ten aktor mówił, że jest zainteresowany ta rolą.

Majka_12

no to chyba jak go wezmę beda mu musieli nalozyc tone tapety...bo on am jakies 25 lat!!

Majka_12

No i o to własnie chodzi. Nie był znowu taki zły, ale po tych opisach, jak Tom Riddle wygląda i sie zachowuje momentami (dużo ich ...) lubię go duzo bardziej niż np. Harry'ego ... On jest już chyba za stary jednak.

Majka_12

Christian Coulson. On jest rocznik '78, no to ma już na karku te 20 ... no, dajmy mu 7 lat .. ;)) Mimo wszystko chyba jednak trochę za dużo ... A zdjęcie ma koszmarne. W filmie wygląda o niebo lepiej ...

Majka_12

nom Voldemort jest spoko:P:) w gruncie rzeczy...ja wogole lubie postaci negatywne:P ale pozytywne tez sa spoko:)wogole w tej ksiazce to wszyscy sa na swoj sposob fajni:D
a wracajac do tematu to mysle jednak powinni chyba wybrac kogos innego...
pozdrawiam:)

Majka_12

No właśnie i nie jestem przekonana, czy skłonność do lubienia postaci negatywnych bardziej niż pozytywnych jest taka dobra ... ;))) Chociaż najlepsze są takie całkiem złe postacie, które mimo wszystko mają swoje zasady i raczej pokonują na inteligencję niż siłe .... Takich ja wolę. ;))))

Majka_12

ja nielubioe postaci ktore są nijakie:D ani dobre ani złe-fajni sa tacy ktorzy maja swoje twarde zasady:D
p.s. ostatnio ogladalam HP i komnate tajemnic i przyznaje ze ten coulson nie jest zly:D nie wyglada na swoje lataXD
pozdrawiam:**

Majka_12

No to mówię, zły nie jest, ale trzeba by się dowiedzieć, jak wygląda teraz i dopiero wtedy dyskutować, czy pasuje czy nie.

Majka_12

No to mówię, zły nie jest, ale trzeba by się dowiedzieć, jak wygląda teraz i dopiero wtedy dyskutować, czy pasuje czy nie.

Majka_12