w ekranizacij 6 cz. Voldemort (mlodego Toma Riddley'a) zagra ten sam koles co w 2 cz. jesli si nie myle Chrystian jakistam...Chyba by tak sobie pasowal,nie?? ale skoro gral juz w 2 cz. ...
no według mnie mogą zmienić, niewiadomo też jak mają zamiar wyreżyserować tą część :\ bo np. na Czarze Ognia się zawiodłam :\
No i o to własnie chodzi. Nie był znowu taki zły, ale po tych opisach, jak Tom Riddle wygląda i sie zachowuje momentami (dużo ich ...) lubię go duzo bardziej niż np. Harry'ego ... On jest już chyba za stary jednak.
Christian Coulson. On jest rocznik '78, no to ma już na karku te 20 ... no, dajmy mu 7 lat .. ;)) Mimo wszystko chyba jednak trochę za dużo ... A zdjęcie ma koszmarne. W filmie wygląda o niebo lepiej ...
nom Voldemort jest spoko:P:) w gruncie rzeczy...ja wogole lubie postaci negatywne:P ale pozytywne tez sa spoko:)wogole w tej ksiazce to wszyscy sa na swoj sposob fajni:D
a wracajac do tematu to mysle jednak powinni chyba wybrac kogos innego...
pozdrawiam:)
No właśnie i nie jestem przekonana, czy skłonność do lubienia postaci negatywnych bardziej niż pozytywnych jest taka dobra ... ;))) Chociaż najlepsze są takie całkiem złe postacie, które mimo wszystko mają swoje zasady i raczej pokonują na inteligencję niż siłe .... Takich ja wolę. ;))))
ja nielubioe postaci ktore są nijakie:D ani dobre ani złe-fajni sa tacy ktorzy maja swoje twarde zasady:D
p.s. ostatnio ogladalam HP i komnate tajemnic i przyznaje ze ten coulson nie jest zly:D nie wyglada na swoje lataXD
pozdrawiam:**
No to mówię, zły nie jest, ale trzeba by się dowiedzieć, jak wygląda teraz i dopiero wtedy dyskutować, czy pasuje czy nie.
No to mówię, zły nie jest, ale trzeba by się dowiedzieć, jak wygląda teraz i dopiero wtedy dyskutować, czy pasuje czy nie.