PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Prosze tych ktorzy przeczytaja 7 tom przed polska premierą i beda chcieli powiedziec zakonczenie!! Nie robcie tego, nie psujcie innym czytania, gdybyscie wy byli na naszym miejscu rowniez by tego niechcieliscie. Zachowajcie wiedze dla siebie

prosze o podpisy

ja swoj daje

emilson:D

BradMan

HAHAHAAH w harrym 7 snape jest ksiaczem pol krwi a ten smiec stary dumbeldor zginie przez snape bo maly drako chcial go zabic tyle wam powiem pozdro

nasedo134

ty chyba gadales o 6 tomie. kalibusie jeden wez jak niewiesz gdzie jestes to jedz na marsa bo leciec nie mozesz z taka dupą

BradMan

Pfffff...... emilson jesteś taka żałosna i wulgarna, ze szkoda gadać... Nawet jeśli mój post był trochę zboczony, to jednak ja nikogo nie obrażałam i nie bluzgałam na prawo i lewo...

BradMan

według mnie zatajanie treści 6 tomu na 2 miesiące po polskiej premierze i po 8 miesiącach po światowej jest nieotrzebne, i z pewnością sie nie uda!! Kogo interesóje ów tytół naprawde przeczytal go 2 miesiące temu!!
p.s wyklinanie się na tym forum jest równie zbędne jaki i głupie!!
pozdrawiam poteromanów i mugoli!

Dzamik

Janse, że głupie i zbędne, ale jak widać emilson nie potrafi się bez tego obejść.
"według mnie zatajanie treści 6 tomu" Autorce topica chodziło o tom siódmy, to nasedo coś pokręcił.

Williama

chcialem was pomylic (co za deble na tej stronce)nara

nasedo134

nie ma jeszcze nawet 7 czesci harrego nara

nasedo134

o jejku to ja ci powiem co będzie w 7 harry zabije voldemorta ron będzie z hermioną i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie(oprócz emilson która będzie płakała po śmierci swojego męża voldemorta :P)

nasedo134

Nasedo, a Ty właściwie przychodzisz tutaj tylko bluzgać, tak? Nie szkoda Ci czasu?

Williama

wy sie fakujecie na okraglo a ja pare razy kogos sfakowalem i juz na mnie lecicie

nasedo skoncz gadac bo chyba niewiesz gdzie jestes i co sie dzieje

BradMan

emilson hahahhahah smieszysz mnie swoim gadaniem .

nasedo134

Hmmm... My się fakujemy na okrągło? A to ciekawe, ja tutaj widzę tylko fakującą emilson.
No i naseda, ale widać, ale on sobie jaja robi.

Williama

jaja to on sobie moze zgniesc jak ma :|:|

a tak wogole mozecie mnie fakowac na moim blogu a nie zbesztac forum harrego pottera

BradMan

nowłaśnie niewyklinajmy się na publicznych stronach i to jeszcze tak pożadnych jak filmweb!! skoro mowa o blogach zapraszam na swój na temat HP www.mugolnet.blog.onet.pl pozdr

Dzamik

emilson nie bede cie wyzywal skoro jestes kobieta

nasedo134

"a tak wogole mozecie mnie fakowac na moim blogu a nie zbesztac forum harrego pottera" A kto niby zaczął? I kto to ciągnie? Jeśli ktoś ma wątpilowości to proszę zajrzeć do tematu: najśmieszniejsze fragmenty HP" czy jakąś tak.
Nasedo, emilson twierdzi, że nie jest kobietą, więc możesz mu jechać. Tylko po co? Przecież każdy umie czytać i sam widzi, że jeśli coś się emilson nie spodoba to jedyne co potrafi zrobić to obrzucić ludzi błotem. Dajmy sobie spokój ze smarkiem. Pozdro dla fanów HP

Williama

spadajcie jak chcecie sie fakoiwac to nie tu a jak chcecie sie fakowac ze mna to na moim blogu

nasedo i wiliama zapraszam

BradMan

To mamy spadać czy zapraszasz nas do siebie? :D :D
Co to za frajda fakować Cię na Twoim forum skoro zaraz usuniesz? Żartuje oczywiście.
Jeśli myślisz, że zależy mi żeby Ci pojechać to się mylisz. Takich ludzi jak Ty nie da się traktować poważnie. To tak jakbym jechała mojemu szczurowi. Narazie

Williama

szczurowi to ty mozesz gałe wygrzać- to tyle co do twojego szczura

jezeli ty niechcesz sie fakowac to ja tesz nie bede cie fakowacbo twohj mozg nie wypelni twojej dziurki w nosie

BradMan

Emilson jestes naprawdę żałosny. Dlaczego wyzywasz ludzi na własnych forach? Czytałam te ześmiesznymi kawałkami i przez jakiś czas wszystko ok, wstawili zboczony kawałek, ale też niezły, a ty już jakieś wąty strzelasz. Zepsułeś całą zabawę... Ty jestes facetem, tak? Bo się pogubiłam :P

idasiek

tak

bo jak chca pisac takie rzeczy to niech zaloza sobie taki temat i tam pisza a tu wyraznie jest napisane ze SCENY Z HARREGO POTTERA a z tego co wiem to takie czegos nie ma w harrym

mi to nie przeszkadza ze tak pisza ale niech to pisza na innym temacie

BradMan

Czyli zostaliśmy "nic nie rozumiejącymi debilkami i parapetami" bo napisaliśmy coś nie na temat? Aha.

Williama

choc raz masz racje jestescie "nic nie rozumiejącymi debilkami i parapetami" sorry jezeli kogos obraze

BradMan

dawac podpisy :D:d;d

moze 7 czesc wyjdzie szybciej niz 6 ale poczekamy zobaczymy

BradMan

Nazwałaś mnie debilką? hmm... Nie nie obraziłaś mnie. Najpierw myśl, potem pisz. Aaa sorry, ty jesteś facetem. Ale co to za różnica :P