... tutaj to takie popularne, ze kilka lat przed premiera oddaje sie glosy... tak na przyklad jak to ma miejsce w Zakonie Feniksa... hmmm... jaka szkoda. Chetnie zobaczylbym te wysokie noty filmu, ktrorego jeszcze nikt nie ogladal (bo go jeszcze nie ma!), ale tutaj sa zdolni... moze jacys jasnowidze :]
No wlasnie Przyjacielu... wiec dlaczego Zakon Feniksa ma juz srednia ilosc punktow 9.25 (glosujacych 8)?? Potrafisz mi to wyjasnic, bo naprawde mnie to interesuje. Zakladam ze to miejsce gdzie teraz pisze, nie jest odpowiednim na zadawanie takich pytan i uzyskiwanie odpowiedzic na nie, wiec moze na maila prosze: micheasz[malpka]poczta.onet.pl
Z gory dzieki i pozdrawiam
Witam.
Postaram się to wyjaśnić, skąd te 9,25 punktu się wzięło. Otóż, kiedy wiemy, że jakiś film na pewno będą kręcić, a serie o młodym czarodzieju takie są, czasami bierze się pusty rekord i zmienia się tytuł. Jeśli na tym rekordzie były jakieś głosy to one po prostu zostają. Na dzień dzisiejszy nie jesteśmy w stanie zerować punktacji. Planowane są tego typu ulepszenia, ale póki co jest jak jest. Widocznie Zakon Feniksa został dany na rekord, który miał kilka głosów i teraz one będą. Jednak ja bym na waszym miejscu się tak bardzo nie ekscytował. To tylko 8 głosów i z taką ilością do żadnej statystyki film się nie zalicza, a głosować nie można.
Pozdrawiam.