kurde ta ostatnia część jest najlepsza a końcówka mnie zaskoczyła nie sądziłem ze tak się zakończy...:(
chciałbym żeby ta historia nie skończyła się na insygnie śmierci, chciałbym żeby były kolejne części zgadzacie się ze mną??
Akcja fajna. Pomysl swietny. Zakonczenie.. Nie. Nie zdradze jego prawdziwego sensu. Ci, którzy nie czytali książek mogli by się wkurzyć i mieli by rację :)
Ale jednak coś mi sie w tym filmie nie podobalo. Wiele scen jest strasznie rozwlekłych, przez co film często jest po prostu nudny.
no nie powiem film trwał 2h i 30min i tak naprawdę nie było jakiejś porządnej akcji ja książki nie przeczytam bo to nie moja dziedzina nie lubię czytać i nie będę robić wyjątku (jestem uzależniony od filmów) hehe
super ? super ? !! kurcze to jest chyba najgorsza część strasznie nudna i monotonna ten film na niczym konkretnym się nie skupia ;/ a akcji mało i wogóle muzyki w tle nei ma czasami są momenty gdzie jest grobowa cisza;/ no kurcze ta część poświęcona jest Snapowi kurde ale sie na nim skupili z pare razy ;/ i te angolskie akcenty boże tak mi ranią uszy ;/ wielkie chrabiostwo z tych angoli film porażka