Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325755
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

super

ocenił(a) film na 10

kurde ta ostatnia część jest najlepsza a końcówka mnie zaskoczyła nie sądziłem ze tak się zakończy...:(
chciałbym żeby ta historia nie skończyła się na insygnie śmierci, chciałbym żeby były kolejne części zgadzacie się ze mną??

drakomix

Mnie też zaskoczyło....Te część jak na razie jest moją ulubioną... I powinny być kolejne części ;)

ocenił(a) film na 7
Nike2305

Mnie wcale nie zaskoczyło... Znam zakończenie tego filmu od 2006 :)

drakomix

Akcja fajna. Pomysl swietny. Zakonczenie.. Nie. Nie zdradze jego prawdziwego sensu. Ci, którzy nie czytali książek mogli by się wkurzyć i mieli by rację :)
Ale jednak coś mi sie w tym filmie nie podobalo. Wiele scen jest strasznie rozwlekłych, przez co film często jest po prostu nudny.

ocenił(a) film na 10
drakomix

no nie powiem film trwał 2h i 30min i tak naprawdę nie było jakiejś porządnej akcji ja książki nie przeczytam bo to nie moja dziedzina nie lubię czytać i nie będę robić wyjątku (jestem uzależniony od filmów) hehe

ocenił(a) film na 5
drakomix

super ? super ? !! kurcze to jest chyba najgorsza część strasznie nudna i monotonna ten film na niczym konkretnym się nie skupia ;/ a akcji mało i wogóle muzyki w tle nei ma czasami są momenty gdzie jest grobowa cisza;/ no kurcze ta część poświęcona jest Snapowi kurde ale sie na nim skupili z pare razy ;/ i te angolskie akcenty boże tak mi ranią uszy ;/ wielkie chrabiostwo z tych angoli film porażka