Odwiedzający tą stronę..zapewne w większości jesteście fanami Harry'ego Pottera(nie którzy tylko tu przychodzą świrować)..mniejsza z tym..Co wy na to żeby sprawdzić swoją wiedzę na temat książek i filmów o Potterze. Gra polega na tym, że jedna osoba zadaje pytanie związane z książką lub filmem, a następna odpowiada...i tak na przemian - jedna osoba zadaje pytania, druga odpowiada...kto chce, może wziąć udział w tej zabawie...
A oto pierwsze pytanie:
Który z bohaterów wymyślił nazwę "Gwardia Dumbledore'a"??
dobra jak cos bedzie za krotkie to robcie kropki........................................................dla przykladu
Zapraszam was na moją stronkę :) http://gwardia.bo.pl - o HP :D A kolejne pytanie: Jakie zaklęcie wywołało duchy w Czarze Ognia? ;]
nikt nie pyta, to ja zadam pytanie..co oznacza "K" w imieniu autorki Joanne K. Rowling???
nikt nie mówił, że ma być z treśći książek, tylko powiązane z książką i filmami o Potterze..;)
Brat Hagrida??? nie!!!!!!! za krotkie jeszcze?????? mam dosc..............................................
a brat Dumbledore'a zwał się Aberforth..........:D........pytanie z filmu, bo nie wiem czy było w książce..co się stało z Nimbusem 2000 Harry'ego??
pytanie: Jak nazywalo sie lustro w ktorym Harry widzial swoich rodzicow (HP i KF)
nimbus został rozbity o wierzbe bijąco i zniszczony w WIeżniu Azkabanu podczas meczu z Puchonami
Nimbus 2000 sie polamal.........................................................
ale jak się połamał, sam cghyba się nie połamał..a lustro to nazywało się Ain Eingarp.czy jakoś tak..:P