Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426583
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

sa zajebisci !!! bardzo ich koffciam i zapewne duzo innych dziewczyn tez :P chcialabym w jakis sposob sie porozumiec z wami :) macie moze e-mail do dana ?? bo toma juz mam i czy pislayscie e-maile do niech po angliku ?? pozdrowienia dla fanek :)

ocenił(a) film na 9
pyziata777

Dziewczyno wyluzuj! Przeciesz Dan ma wiele fanek, a dziewczynę już ma. nawet jeżeli do niego napiszesz to pewnie nie potraktuje cię poważnie! Słuchaj, jak tak baaardzo chcesz napisać do Dana to jego e-mail to danradcliffe@hotmail.com !!! Ale nie rób sobie szans.I proszę cię wyluzuj trochę bo pękniesz.

ocenił(a) film na 9
Elly

I nie musisz do niego pisać po angielsku bo on ma tłumacza

Elly

hermionko!! nie pasuje ci cos?? nie musze dawac na luz bo nie jest zle ze mna!!! robie co mi sie podoba oki?? powinnas ty dac na luz bo za duzo twoich tematow jest i polowa do bani !! pozdro

ocenił(a) film na 10
pyziata777

DAN ma dziewczynę !!!!!??????? Niemożliwe !!!!!!!! Nie ma na bank ....
Niedawno był z nim wywiad i mówił że nie ma.Ale jeżeli kłamał to cham z niego :/......I radzę jednak pisać po angielsku :)

użytkownik usunięty
trixy1987

ja tes go koffam
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Ja bardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
fanka

użytkownik usunięty

Ja bardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
fanka

użytkownik usunięty

fanka

użytkownik usunięty
trixy1987

Ludzie, to ma czy nie? Oby nie!!! Wie ktoś może, czy to prawda, że on jest aż tak bardzo niski? Gdzieś tak czytałam...

ocenił(a) film na 9
pyziata777

Mi jakoś odpisał po polsku przez tłumacza jak mu napisałam a może teraz już nie ma dziewczyny ale na 100 % miał .

użytkownik usunięty
pyziata777

Daniel Radcliffe: Harry Potter
Rupert Grint: Ronald Weasley
Emma Watson: Hermiona Granger
Robbie Coltrane: Rubeus Hagrid
Gary Oldman: Syriusz Black
Michael Gambon: Albus Dumbledore
Alan Rickman: Severus Snape
Maggie Smith: Profesor McGonagall
David Thewlis: Profesor Lupin
Tom Felton: Draco Malfoy
Warwick Davis: Profesor Flitwick
Emma Thompson: Profesor Sybill Trelawney
Miriam Margolyes: Profesor Sprout
David Bradley: Woźny Argus Filch
Harry Melling: Dudley Dursley
Richard Griffiths: Wuj Vernon Dursley
Fiona Shaw: Ciotka Petunia Dursley
Emily Dale: Katie Bell
James Phelps (I): Fred Weasley
Bonnie Wright: Ginny Weasley
Paul Whitehouse: Sir Cadogan
Julie Christie: Madam Rosmerta
Chris Rankin: Percy Weasley
Gemma Padley: Penelopa Clearwater
Geraldine Somerville: Lily Potter
Alfred Enoch: Dean Thomas
Oliver Phelps: George Weasley
Luke Youngblood: Lee Jordan
Pam Ferris: Ciotka Marge
Joshua Herdman: Gregory Goyle
Adrian Rawlins: James Potter
Timothy Spall: Peter Pettigrew
Mark Williams (I): Arthur Weasley
Jamie Waylett: Vincent Crabbe
Robert Hardy (I): Korneliusz Knot
Matthew Lewis (III): Neville Longbottom
Danielle Taylor: Angelina Johnson
Lee Ingleby: Stan Shunpike
Jim Tavaré: Tom
Devon Murray: Seamus Finnigan
Julie Walters: Molly Weasley
Peter Best (I): Kat
Danielle Tabor: Angelina Johnson
Daj maila do Toma

użytkownik usunięty

tom@tomfelton.com
hm ..... to w kocu pisac po angliku czy po polsku ?? sprobuje najpierw po polsku a pozniej po angliku !!! pozdro dla fanek

użytkownik usunięty

dziekisssssssss za e-mail.moze masz jeszcze adres domowy????
gosia

ocenił(a) film na 9
pyziata777

Po co to napisałeś drogi anonimie? Bo ja nie wiem, przeciesz obsada jest opublokowana na stronie głównej HP i WA

użytkownik usunięty
pyziata777

Zajebiiiiiści to za mało powiedziane!!! Jak to? Dlaczego jestem tak mało doinformowana...? Ktora to jego dziewczyna?

użytkownik usunięty

ja tez slyszalam ez ma.ale mowie ci JAKA OCHYDA.czytalam ttez ze niedawno powiedzial ze nie ma.mi sie serce zlamalo,a tobie?dobrze polataj po necie to napewno znajdziesz ta dziewczyne.acha mam nadzieje ze dan czesto wyjerzdza i nie widuje sie ze swoja girl no i ona tego nie wytrzyma i i i i i z nim zerwie.