Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426566
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Hehe

ocenił(a) film na 7

ja ogladam ten film tylko po to zeby obejrzec Toma Feltona

użytkownik usunięty
Diabelicka

Popieram Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON JEST SUPER SUPER EXTRA GOŚĆIU!!!!!!!!!!!!! I taki przystojny.. nio gdyby nie ta grzywka ale coz nie mozna miec wszytkiego ,on ma wszystko oprocz tej nieszczesnej grzywki ;-/

Spinka :-D

użytkownik usunięty
Diabelicka

Popieram Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON JEST SUPER SUPER EXTRA GOŚĆIU!!!!!!!!!!!!! I taki przystojny.. nio gdyby nie ta grzywka ale coz nie mozna miec wszytkiego ,on ma wszystko oprocz tej nieszczesnej grzywki ;-/

użytkownik usunięty
Diabelicka

użytkownik usunięty
Diabelicka

użytkownik usunięty
Diabelicka

użytkownik usunięty
Diabelicka

Lepiej przyjrzyjcie się mu z bliska... to jakiś ee.. bez obrazy... niedorobiony sk8 no a ja w takich nie gustuję :PP
Snape rulez!!!

użytkownik usunięty
Diabelicka

Tom jest moim chłopakiem nie podlizujcie się!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8

hmm, no wiecie... muszę stwierdzć, że najgorszy to Tom nie jest :P szczególnie teraz, gdy wyrósł i wygląda hmm, bardziej dorosło :D
ale widziałam lepszych :P :P

ocenił(a) film na 10

Tom twoim chłopakiem?? Chyba ci odbiło!!! asne tylko ciekawe czemu jesteś Polką a nie słyszałam żeby Tom miał dziewczynę!!

Angel_8

Tak sobie wszedlem i czytam co tu napisalas i musze stwierdzic ze jestes pusta jak but, sorry ale wystarczy miec IQ 50 zeby sie zorjentowac ze temat na ktory sie wypowiadasz to dowcip autorki tej wypowiedzi.

Angel_8

Tak sobie wszedlem i czytam co tu napisalas i musze stwierdzic ze jestes pusta jak but, sorry ale wystarczy miec IQ 50 zeby sie zorjentowac ze temat na ktory sie wypowiadasz to dowcip autorki tej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 8
zagoj

buheheheh ja wogóle uważam, że mówienie " on jest moim chłopakiem" to jest wogóle bez sensu... tak sie małe dzieci zachowują..
dobra :) można sie pzoachwycać, albo coś... ale bez przesady... :/