PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34282}

Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 424 tys. ocen
7,7 10 1 423801
7,4 63 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Prawda, że on jest niezrównany? może w książce nie daje się poznać cały jego wdzięk, ale już Snape-Rickman to postać rewelacyjna. Jest tak cudownie sarkastyczny i tajemniczy...

użytkownik usunięty
Astolat_2

faktycznie Snape jest jedyny w swoim rodzaju...... tajemniczy, ambitny, inteligentny, zlosliwy i satkastyczny........ w tej calej przeslodzonej ksiazce wyroznia sie wlasnie on"czarny charakter" byly smierciozerca........ a lubimy go wlasnie za to ,jaki jest.........

nie moge sie doczekac kolejnej czesci Harrego, aby poznac jeszcze blizej osobe Seweruska :)))

P.S Jak myslicie dlaczego Dumbledore zaufal Sevciowi??????????
napiszcie co sądzicie.....

użytkownik usunięty
Astolat_2

faktycznie Snape jest jedyny w swoim rodzaju...... tajemniczy, ambitny, inteligentny, zlosliwy i satkastyczny........ w tej calej przeslodzonej ksiazce wyroznia sie wlasnie on"czarny charakter" byly smierciozerca........ a lubimy go wlasnie za to ,jaki jest.........

nie moge sie doczekac kolejnej czesci Harrego, aby poznac jeszcze blizej osobe Seweruska :)))

P.S Jak myslicie dlaczego Dumbledore zaufal Sevciowi??????????
napiszcie co sądzicie.....

ocenił(a) film na 9

Świetnie. Mnie również pasjonuje osoba Severusa i niby wszystko, co napisałaś się zgadza... ale "Harry Potter" "przesłodzoną książką"?!?!

użytkownik usunięty
Lady_Snape

Snape jest super. Jest mroczny i tajemniczy

użytkownik usunięty

Snape jet po prostu niezrównany! Bez nieg ta książka nie byłaby juz taka sama. Myśle, że Snape skrywa jakaś tajemnice. On coś wie. I wiecie co! Mi sie wydaje (naprawdę mi przykro), że on zginie w siódmej części, ratując Harry'ego. Rickman to najlepszy aktor do tej roli. Gdyby tylko mieszkał w Polsce i był młodszy o jakieś hmmm... bez urazy trzydzieści lat... mrauuu... te zimne oczy. ta czerń i złośliwość. On jest nawet do mnie podobny!!

Gdzieś, kiedyś czytałam że tylko Alan Rickman wie, jak skończy się seria bo mu Rowling powiedziała, w każdym razie mam nadzieje ze Snape dotrwa do końca książki... ;]
a co do charakterku Snape'a czy Alana- wszystko już chyba zostało powiedziane...chyba ;P

użytkownik usunięty
Astolat_2

snape to najgorasz a zarazem najciekawsza postac w " Harrym Potterze" jest osoba godna pogardy, podła ale przez to jakze przyciagajaca czyjas uwage!

użytkownik usunięty
Astolat_2

On jest wrednym głópolem,wariatem i niewiem co jeszcze powiedzieć na jego temam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To najgorszy nauczyciel jaki miał Hogwart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9

Wiesz co, najlepiej NIC nie mów... Snape jest tajemmniczy, mroczny, a rola Alana Rickmana tylko dodała mu "rumieńców"... Szkoda, że NIEKTÓRZY po prostu tego nie zauważają...
Jeszcze jedno- słowo "głópol" pisze się przez "u" (więc mamy "głupol"), a "niewiem" osobno ("nie wiem")... Pozostawie to BEZ KOMENTARZA......
P.S.najgorszym nauczycielem Hogwartu była DOLORES UMBRIDGE ... ;)

miriam_b

Dolores Umbridge plasuje się zaraz po Voldemorcie jako największa kanalia. Ona jest po prostu zła.
Grr nie komentuję zdania osoby dwa wpisy wyżej. "głópol" to musiał rzeczywiście pisać. :/

użytkownik usunięty
Astolat_2

Kochamy Snape'a?Chyba tylko ty.Jakby bardziej lubił Harry'ego to może,może.A jak chcecie wiedzieć dlaczego tak Harry'ego nie lubi to obejrzyjcie sobie dokładnie pierwszą lekcję eliksirów w HP i KF

użytkownik usunięty
Astolat_2

niestety Severus Snape nie jest pozytywnym bohaterem