Plotki o filmach, bochaterach itp. Ja słyszałam plotke że Tom(Malfoy) jest brunetem...nie za bardzo w to wierzę :P ehhh, a jeśli to prawda? piszcie co sądzicie o plotkach(nie tylko na temat Potter'a)
no pewnie ze jest brunetem!!! przypatrz sie mu uważnie, zauważysz że sa przefarbowane na blond, poza tym ma ciemne brwi...
:)
a co do ploteczek... to na www.film.onet.pl napisali że Gary Oldman przyjał rolę Syriusza tylko dla forsy :(((((((
Rany, na serio? Nietylko że przydki to jeszcze to robi dla forsy ....
Brzydal + Forsa = POTWÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhh.....co za życie...
Ejże, moim zdaniem Oldman świetnie nadaje sie do tej roli, w ogóle jest rewelacyjnym aktorem a szczególnie sprawdza sięw roli psychopatów. Poza tym wcale nie jest taki brzydki. I o ile ja chętnie pojde na III cz Pottera do kina, to mimo wszystko nie jest to film wysokiej klasy i wcale mnie nie dziwi, że niektórzy zagrali w nim dla pieniędzy. Ale osobiście uważam, że w wypadku Oldmana to niekoniecznie prawda.
A tak na marginesie, to wydaje wam się, że na przyklad Cleese czy Rickman grają w Potterze bo są fanami ksiązek Rowling, czy raczej dlatego że ten film to gwarantowana popularność?Hę?