Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426583
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Poprzednie dwie części filmu były świetne, ale ta będzie makabryczna - wystarczy spojrzeć na Remusa i Syriusza. Chyba nie dało się gorzej dobrać aktorów. Oprócz tego zapowiada się wiele zmian na gorsze. Jedynym plusem pozostaje Rickman jako prof. Snape, ale to chyba nie jest wystarczająca motywacja żebym wybrała się na ten film.

ocenił(a) film na 10
Tonks

Ogólnie to nie wiem jaki ten film będzie i nie opieram się na zdaniu innych, więc pójdę na 3 część i będę happy!!

użytkownik usunięty
_Lily_

Ja sądzę, żę ktoś wypowiadający się oczymś o czym nie ma jeszcze zielonego pojęcia próbuje tylko zaistnieć. Napisz co sądzisz po obejrzeniu tego filmu, a nie przed jego ukazaniem się na ekranach kin!

To nie do końca tak jak piszesz. Czytałam wszystkie 5 części po kilka razy i w związku z tym wyrobiłam już sobie własne wyobrażenie tych postaci. Wizja reżysera zupełnie nie odpowiada nie tylko mojej wizji, ale także opisom książkowym.

co za bezsens lol

kazdy moze miec jakies przewidywania i odczucia co do filmu, gry, ksiazki, albumu muzycznego itp, tym bardziej ze odczucia takie rodza sie na bazie zapowiedzi i kazdy ocenia ja z wlasnego punktu widzenia, to ocena subiektywna i kazdy ma do niej pelne prawo, a dopiero potem gdy oczekiwany produkt sie pojawia na rynku i mozna go dotknac, zobaczyc, posluchac... wystawia sie mu recenzje, ktora zweryfikuje wczesniejszy poglad...

to prawie tak jakbym nazwal cie idiota a po kilku rozmowach stwierdzil ze jednak jestes ok tylko pierwsza twoja wypowiedz jaka przeczytalem byla idiotyczna...