wlasnie skonczylam czytac 5 czesc owej ksiazki. o harrym;] nie dosc ze syriusz zginal...byl przeedstawiany jakos niesamowicie przystojny facet... jak kurt cobain... wlasnie taki...a patrzac na beznadziejny zwiastun filmu(3 czesci)syriusz wyglada jak zwykly menel!jestem zdegustowana tym ze pokazali go wlasnie tak. wielki minus dla rezysera. a plus oczywisie za ksiazke. SYRIUSZ RULEZ!!!!!!!!!
Zgadzam sie z Toba. Wprawdzie zwiastun jest extra, ale Syriusz... :/ Moze w nastepnych czesciach bedzie lepiej, w koncu on jest po Azkabanie...
A jak go sobie wyobrażałaś? Przecież on spędził dwanaście lat w Azkabanie, a skoro tak lubisz tę książkę powinnaś wiedzieć, że to najcięższe więzienie w Azkabanie, gdzie lekko bynajmniej nie jest. Więc, wybacz, ale to jak przedstawił go reżyser jest w pełni uzasadnione. A poza tym przecież Rowlingowa nadzoruje produkcję filmu więc jakby jej sie nie podobało to chyba by to zmieniło, co?
Ja własnie tesh nie wiem czemu, ale w 5 części mam go przed oczami, jako naprawde przystojnego meżczyzne... nei wiem czemu... a 3 tak nawet nie... ale w 5 za każdym razem jak jest jakas scena z nim to wyobrażam go sobie, jako przystojnego bruneta... z zabójczymi oczami... wesołego pogodnego i wspaniałego :D
no, ale co tu dusho mówić... w 3 części, to faktycznie może być troszke zaniedbany ze względu na jego długotrwały pobyt w Azkabanie :?
ale w 5 czesci musza go pokazać śliczniutko!!! muszą :D
no wiec se tego no on jest po azkabanie i w ogole jest zaniedbany ale ja sadze ze po 12 latach nie golenia sie to powinien miec brode dluzsza niz albus dumbledore:P tak narzekasz ale moze jak sie ogoli to bedzie ladniejszy a poza tym czego spodziewalas sie po czlowieku ktory 12 lat siedzial w wiezieniu??????!!!!!!!! on musi dojsc do siebie to chyba nie takie latwe=]
no, ale na 5 część to przeciesh te dwa lata książkowe to am czas, żeby się ogolić nie :P
choćby nie wiem jak sie starał, żeby mu to długo zajęło, to i tak sie rweszcie ogoli, bo mu się tam jakieś robaki zalęgnął :P
nie no :D żąrtuje oczywiście :D :D :P
Wiecie co Wam poradzę ?
Biegnijcie zaraz do najbliższej wypożyczalni video i wyporzyczcie "Szkarłatną literę"... i jak Wam Gary Oldman nadal nie będzie przypominał intrygująco przystojnego bruneta, jakim był Black, to ... to ja chyba należę już nie do tego pokolenia, bo jeśli chodzi o mnie, to trafili w dziesiątkę ;)
No a że wygląda jak menel... w książce też tak wyglądał, ale że Wy macie przed oczami obraz ujmującego faceta z części ostatniej....
ludzie! czy wy umiecie czytac? czy moze ja mam jakis inny przeklad harrego? czy moze i sfalszowany oryginal? w piątej czesci jest napisane, ze syriusz dopiero gdy sie smial, odzyskiwal wiekszosc urody, ktora zabral mu pobyt w azkabanie. a w trzeciej czesci to obowiazkowo musi wygladac okropnie.
przeciesh ja mówiłam, ze w III części musi brzdyko weyglądać...no cush... nie ma rady :P przebył te swoje lata w Azkabanie i musi być!!!
A co do 5 części to ja za każdym razem mówiłam, że przystojny Syriuszek jest w mojej wyobraźni...
Hmm, chociasj tak w sumie, to Gary niczego sobie jest :P
To jest to! Zawsze się zastanawiałam, skąd moja sympatia dla Syriusza... już wiem... Może porównanie z Kurtem trochę za śmiałe... ale...działa na wyobraźnię. Plus za skojarzenia.
Ja osobiście uważam , że Syriusza mogli pokazać trochę lepszego no ale nie dziwie śię że tak wygląda! W końcu po 15 latach w Azkabanie! Chociarz ja sama nie wiem ale żywię Syriusza sympatią od przeczytania 3 częsci Harrego i jest on moim ulubionym bohaterem!
Sorry pomyliło mi się i przez zdenerwowanie napisałam 15 lat w azkabanie zamiast 12 lat w azkabanie. Pragnę też dosdać że czytałam 3 częśc chyba z 30 razy! :)
No i dobrze, że Syriusz tak wygląda w III części. Kogo ty byś chciała jakiegoś wymuskanego chłopaczka, który nie robi nic innego tylko dba o swoją buziuńkie i smaruje ją kremem rano, we dnie i wieczorem?
buhehehe, jeszcze z lustereczkiem w ręku :P i włoski na żelu LooooL
nnie no, prawda jest, że niestety w III części to on musi brzydko wyglądać :( nie ma rady :)
ale masz problemy a na zwiastunie wygląda spoko i wogóle jest spoko!!!!!!!! i się nie znasz
hahaha chyba nie czytalas ksiazki!! syriusz byl przepiekny gdy byl maly gdy harry byl we wspomnieniach snape!! a lata robia swoje!! a i tak uwzam ze gary odlman jest przystojny!! i co od niego wogole ma kurt!! on nie zyje!! dajcie juz sobie z nim spokoj!!
heh, no był przystojny , ale nie ja był mały :P 15 lat to juz nie tak mało :P
heh, własnie ja nie wiem co tutaj wogóle o Kurcie było, ale dobra :P
nie widzialam zwiastuna powiedzcie gdzie mozna go znalezc ? na zolwikara@o2.pl , ale widzialam syriusza w gazecie ... no koments... jest obzydliwy mi tyz sie nie podoba czekam na stronke dzieki
hmm, chyba niezbyt często odwiedzasz filmweb :P bo nawet tutaj na portalu są zwiastuny :)
mi to sie szczególnie podoba ten, w którym Hermiona daje w pysk Malfoyowi :)
tak trzymać dziewczynki :)
hmm, chyba niezbyt często odwiedzasz filmweb :P bo nawet tutaj na portalu są zwiastuny :)
mi to sie szczególnie podoba ten, w którym Hermiona daje w pysk Malfoyowi :)
tak trzymać dziewczynki :)
Syriusz był (jest) super!!!!! (Ten z książki oczywiście....) Ale ten z filmu to powinien chyba grać Filcha a nie Syriusza, no:( Syriusza powinien grac co najmniej Orlando Bloom...:) On przynajmniej jest przystojny... I ma takie piękne oczy....:)
czy mozecie przestac kazdego krytykowac? czy syriusz musi byc taki piekny jak wam sie to wyobrazalo skoro wyszedl z azkabanu? a pozatym to Gary Oldman jest szalenie przystojny i mi sie w tym filmie bardzo podoba bo niby jak mial by wyglodac ? a moze wy bylibyscie ladniejsi, co ?
Zgadzam się z tobą Syriusz wygląda okropnie...szkoda że Kurt popełnił samobójstwo bo może by go zatrudnili...ale weźmy też to pod uwage że jednak spędził 12 lat w Azkabanie... w nastepnych czesciach powinien wygladac lepiej....(miejmy nadzieje)....:D
Nie uwzięłam się na niego... tylko szkoda że już go z nami (wśród żywych) nie ma... a tak na marginesie to on jest przecież świetny... to dzieki niemu świat pokochał grunge...a gdyby miał okazje zagrać Syriusza (co sie nie zdarzy) myśle że fajnie by to wyszło (nie da się ukryć że Kurt był ładny)...pozdro...:D:D:D
hehe, no w sumie to może by dobrze zagrał :P
dokładnie określić nie mogę, bo zbytnio sie nim nie interesuje :P
Żałuj że się nim nie sinteresujesz....ale jak będziesz miała chwilke czasu to chociaż posłuchaj Nirvany... a co do Syriusza to już sie nie przekonamy jakby Kurt zagrał (jestem pewna że świetnie)....:D
Żałuj że sie nim nie interesujesz...jestem pewna że świetnie by zagrał ale sie niestety juz nie przekonamy (przez głupią Courtney)...ale jakbys miała troszke czasu to polecam cie Nirvane-chyba że nie lubisz grungu...:D:D:D:D:D:D
Hmm, czyżby chodziło o Courtney Love czy jakąś inną?? :)
chyba, że mi się pomieszało :P
hehe, słyszałam NiRvANe :D fajne rytmy, ale wole LiNkIn PaRk :) :)
Taaak....chodzi o Courtnet Love...tą głupią P****...:D:D:D a co do Linkin Park to też ich lubie.... wkońcu nie można cały czas słuchać Nirvany (wkółko to samo)... ale są nieźli...:D:D:D
hmm,a można wiedziec co ona mu takiego zrobiła??
bo wiesz, ja tam się zbytnio nim nie intersuje, więc nie wiem :P wiem jedynie, że popełnił samobójstwo i wszyscy jego fani ubolewaja nad tym faktem :(
ale nie wiem dlaczego :(
Mnie też się strasznie nie podoba to jak przedstawili Syriusza. Jak na moje to on jest aż za pożądny. W końcu po 12 latach w azkabanie powinien wyglądać jak menel, ale te włoski... Ech... W książce wyraźnie pisali, że miał bardzo długie włosy. A filmowy?? Co-Dementorzy mu dali nożyczki żyby sobie obciął włoski i dobrze wypadł przed Harrym czy co?? :P A poza tym pisali, że był taki chudzudki że przecisnął się przez kraty w celi a w filmie. Oczywiście nie będą specjalnie "wychudzać" Olgmana żeby się zmieścił między kratami ale moim zdaniem to on w ogóle nie powinien grać Syriusza. Jak na moje to on żeczywiście jest aż za bardzo Old Man (chyba każdy rozumie nie?? :P) na rolę Syriusza. Syriusz miał po 30 a on... Lepiej się w ogóle nie wypowiadać na ten temat :P
Mnie też się strasznie nie podoba to jak przedstawili Syriusza. Jak na moje to on jest aż za pożądny. W końcu po 12 latach w azkabanie powinien wyglądać jak menel, ale te włoski... Ech... W książce wyraźnie pisali, że miał bardzo długie włosy. A filmowy?? Co-Dementorzy mu dali nożyczki żyby sobie obciął włoski i dobrze wypadł przed Harrym czy co?? :P A poza tym pisali, że był taki chudzudki że przecisnął się przez kraty w celi a w filmie. Oczywiście nie będą specjalnie "wychudzać" Olgmana żeby się zmieścił między kratami ale moim zdaniem to on w ogóle nie powinien grać Syriusza. Jak na moje to on żeczywiście jest aż za bardzo Old Man (chyba każdy rozumie nie?? :P) na rolę Syriusza. Syriusz miał po 30 a on... Lepiej się w ogóle nie wypowiadać na ten temat :P
no nie wiem :P
przekonamy się w czerwcu czy się nadawał czy nie :P
ale skoro został do tej roli wybrany, to chyba musiał cos takiego miec w sobie, co przekonało twórców filmu, do wzięcia go :)
ja już chce czerwiec!!!! :)
Ja jeszcze się nie otrząsnęłam ze śmierci syriusza.Jest on dla mnie najlepszą postacią w hp i dotąd go połakuję.Czy wy w to wierzycie?????Jak ta Rowling mogła go zabić!!!Nie....On na pewno się jeszcze pojawi w 6 i 7 części.
ta.. ja tesh mam wątpliwosci... przeciez Bellatriks wystrzeliła do niego czerwone swiatło (za pierwszym razem) i nie trafiła... później jeszcze raz rzuciła zaklęcie, ale Rowling nie napisała, ze pojawił sie zielony błysk :) wiez jest jeszcze nadzieja że Bella tylko oszołamiła Syriusza, a on zachwiał sie i wpadł za kotarę... ech... chciałabym ;)
Masz zupełną rację. Ale w filmie Syriusz nie wygląda jak więzień Azkabanu! Wygląda jak zwykły uciekinier. A w ksiażce był chudy, wyglądał jak kościotrup i w ogóle. A w filmie jest no... za gruby. I nie wygląda w ogóle jak z Azkabanu. W książce miał włosy do pasa. A w filmie? Do ramion. No i jak się usmiechał w książce to go odmłodzało o 10 lat. a w filmie? nadal wyglada staro. A tak przy okazji, Snape też powinien być przystojniejszy. I Lupin też. A są w ksiażce za starzy. rzeczywiscie, gdyby Kurt Cobain zył, musiałby zagrać Syriusza. Mozecie do mnie napisać na adres elfka77@op.pl obiecuję, że odpiszę!
A teraz odrzućcie smutek z serca, Syriusz wróci!
Ja vol! Syriusz rulez!!! I to jak najbardziej. Mnie też nie podoba się, jak go przedstawili w filmie.. ale może sie to poprawi, głowa do góry. przeczytaj sobie to, co ja zamieściłam w komentarzach, na pewno sie poprawi. Ale Oldman i tak jest cool.
Dla mnie Syriusz jest kimś więcej niż tylko książkowym bohaterem.
Z niecierpliwością czekałam na pierwsze zdjęcia i zwiastuny z III części.
Niestety tesh się rozczarowałam.Chociaż Syriusz jest po tych 12 latach w Azkabanie to jednak nie jest to czego oczekiwałam.Na jednym zdjęciu(tym we wrzeszczącej chacie) jest naprawde miodzio ale za to na plakacie poszukiwawczym to zupełnie jakby inny człowiek. Narazie mam tylko trzy marzenia: 1.żeby książkowu Syriusz pojawił się w 6 i 7 części 2.żeby Gary spełnił swoją role jak najlepiej. 3.żeby jush był 4 czerwiec!!!
Gdyby Syriusz wrócił w 6 i 7 tomie, to historia nie byłaby tak prawdziwa - pomimo magii. Gary jest świetnym aktorem i zapewniam, że wywiąże się ze zoobowiązań aktorkich!
z syriuszem zmascili sprawe jak nigdy dotąd( o lupinie ani mru mru..jest gorszy) ja NORMALNIE JESTEM W SYRIUSZU "ZAKOCHANA" I WYOBRAZAŁAM GO SOBIE JAKO DOWCIPNEGO DOSC MŁODEGO ZABOJCZO PRZYSTOJNEGO (pomimo szopy w 3 częsci - ale nie takiej szopy) FACETA !!!!!!!! a oni mi tutaj jakeigos dziadziusia wpylili............
tak zmascili moją ulubioną część książki :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(
syriusza moglby grac deep po odpowiedniej charakteryzacji albo nie wiem...
ja tam pojdae zobaczycie i im powiem co o nich mysle!
z pewnością Deep byłby najlepszy, Oldman jest zbyt old man. Ale zobaczymy jeszcze w pełnej wersji...
jeżeli jush to Depp!!! a nie Deep...
chociaż byscie poprawnie napisali jego nazwisko!!
Popieram!!!!!!!!!1
Syriusz powinien wyglądać jak Kurt Cobain!!!
dołączan jeden minus dla reżysera...