Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426583
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Czegoś tu nie rozumiem, film jeszcze nie powstał, a już ma oceny, już tyle ludzi na niego głosowało? jakaś paranoja!!!

hiper

w pełni cię popieram....
to prawda...nawet nie wiadomo dokładnie czy powstanie...a moze zaraz ktos napisze, że juz go oglądał?..no w/g ocen tacy juz są

użytkownik usunięty
hiper

to jest darmne...
no właśnie ja też nie...przeciez nikt z was go jeszcze nie widział, o dlaczgo go oceniacie? przeciez może okazac się kompletna klapą...i co wtedy? kiepski film bedzie miał tyle głosów???

hehe...
wiesz, są osoby, które juz dziś zagłosowałyby na część 10. pt. Harry Potter idzie do wojska (data produkcji: 2010)

ocenił(a) film na 8
Perlinka

buhehehe, zacznijmy od tego, 10 część Pottera nie powstanie :P

a ja raczej głosowałam na książke... bo uwielbiam ją :D
bo przeciesh nie mogę oceniac filmu, skoro go nie widziałąm.... ale teraz jush w sumie bym mogła pbo widziała traillery :D więc lepiej :D

hehe, a p

ocenił(a) film na 6
_Agnieszka_

Co ty pleciesz, jezu to że to hary potter to odrazu mam dawać mu ocene 10 chyba na główke upadłaś koleżanko, no bo tak jak np ja uwielbiam Evil Dead, ale nie jestem w stanie dać oceny 10 części której jeszcze nie widziałem na oczy, przecież to jest bez sensu, a jeśli filmy są oceniane przez takie osoby jak TY to znaczy że jest bardzo źle, zastanów się nad sobą, bo wydaje mi się że powinnaś się gdzieś leczyć hihi :D (a to czy 10 część pottera nie powstanie jest niewiadome, mamy teraz mode na sequele, tak więc może i będzie 20 części), słuchaj dziecko lepiej weź se książeczke pt. "poczytaj mi mamo" albo oglądnij dobranocke i idź spać, bo na filmwebie nie masz sie co wypowiadać, bo nie masz pojęcia o filmach POZDRAWIAM QQryK

ocenił(a) film na 8
QQryK

hahaha, aleś TY jest qrwa dowcipny... mógłbyś dokładnie przeczytac moja wypowiedz i dopiero potem sie udzielać... bo nie wiem czy zauważyłeś, ale ja napisałam, że głownie oceniłam ksiązke... dodałam tylko to co mysle o tych wszystkich wielgasnych maniakach POttera( chociash tesh nim w sumie jestem :P)
I sam sie idź lecz, to najlepiej zrobisz... nie będziesz innym takich pierdół opowiadać...
Aha, ja rozumiem... Mamusia nie chciała Ci bajeczki na dobranoc przeczytać i teraz dzidzi jest złe ...

Buhehehe "D

ocenił(a) film na 9
_Agnieszka_

Widzę, że nagle Ci się poziom kultury obniżył.. gratuluję!@ użycie słowa zakręt (po łacinie jakbyś nie wiedziała) od razu nastroiło mnie do Ciebie przychylnie.. no i pozostaje mi tylko się "zgodzić" z Twoją opinią...

Wiesz co?? Jak chcesz oceniać książkę, to sobie idź na stronkę, gdzie są książki. FILMWeb jak sama nazwa wskazuje dotyczy filmów, a nie książek... Więc nie wciskaj kitu i pociesz się, że wkrótce Twój głos zniknie :P i nie będzie zakłócał prawdziwego odbioru tego filmu...

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Fajnie że nie mówiłaś nic o ocenianiu filmu "p

użytkownik usunięty

Ale Wy wszyscy ułomni jesteście naprawde...
Hmm, to powiedzcie mi po co wogóle została założona stronka o 3 częsci Pottera tutaj skoro jeszcze nie powstał!! A co tu dopiero mówić o 4 części, któej jeszcze nie zaczęto kręcić...
POza tym... będę miała ochote sobie zagłosowacv to sobie zagłosuje i nie wtrącajcie się w to /... :/
NIe moja wina, ze Wasz niedorobione mózgi nie potrafią zbyt dobrze oddziałowywać... :/

użytkownik usunięty

a poza tym skoro taka mądra Aintha jesteś, to powiedz mi jakim cudem film Harry Potter i Czara Ognia moshe być Twoim ulubionym filmem, skoro on nawet nie zaczął powstawac...??

ocenił(a) film na 9

To, że należy on do grona moich "ulubionych" filmów, świadczy o tym, że się nim interesuję i obserwuję na bieżąco co się z nim dzieje, ale głosować na niego nie głosowałam i dopóki go nie oglądnę - głosować nie będę. A jeśli się okaże "kaszaną" to z listy zniknie i tyle :P

A ja przynajmniej mam odwagę się podpisać pod tym co tu umieszczam.. Czego nie można powiedzieć o Tobie...

użytkownik usunięty
Aintha

myślałam, że jestem zalogowana... nie wiem czemu okazało się, że nie... :/

I moshe skończmy najlepiej to głupią kłótnię, ok??

Agnieszka

ocenił(a) film na 9

Jasne :)

Pozdrawiam :) i dalej nie jesteś zalogowana :)

ocenił(a) film na 8
Aintha

Hehe, ale teraz jush jestem :D :D :* :*

Podróffffka :* :*

użytkownik usunięty
hiper

to nie jest żadna paranoja! Po prostu ludzie oceniają ten film, bo jest z serii Harry Potter i każdy wie, że będzie on super. Ja oczywiście uwielbiam te filmy.

ocenił(a) film na 6

Ok niech będzie rozejm :D:D, ale następnym razem nie pisz takich bzdur hihihi. Zastanawiam sie czy oglądałaś wszystkie te filmy z deppem i czy nie umieściłaś ich w ulubionych tylko dlatego że gra w nich deep, bo część z nich to naprawde straszne kiszki :P hehe
POZDRAWIAM QQryK

ocenił(a) film na 8
QQryK

te co oglądałam to są umieszczone... zauważ, że nie wszystkie z jego filmografii... gdyz niestety ich nie widziałam :(

ocenił(a) film na 6
_Agnieszka_

To że nie wszystkie to wiem :D hihi. Jak tak lubisz deppa o oglądnij sobie np Dead Man :D:D. Polecam
Pozdrawiam QQryK :P

ocenił(a) film na 8
QQryK

heh, wiem, słyszałam, że świetny film :D
ale niestety nie mam jak :(

ale trzeba jednak jakoś skombinowac :D

ocenił(a) film na 6
_Agnieszka_

A z innych filmów Depp-a to polecam Ci :
Koszmar z ulicy Wiązów
Pluton
Arizona Dream
Ed Wood
Las Vegas Parano

ocenił(a) film na 8
QQryK

Las Vegas Parano oglądałam :D :D świeny był :D

hmm, czyżby go nie było na mojej liście ulubionych :)

ocenił(a) film na 6
_Agnieszka_

Angieszko, mam do ciebie pytanko. Warto było umieścić "Legalną blondynkę" w ulubionych ?? :) (pytam z czystej ciekawości) :P

ocenił(a) film na 8
QQryK

hmm, wiesz... w sumie troszke mądrze mówisz :P
ale nieźle się usmiałam, gdy ją oglądałam :P
buhehehe, ale troszke niemozliwy film :P bo blondynki tak mądre nie są :P
żartex :D