Hazardziści

Rounders
1998
7,4 34 tys. ocen
7,4 10 1 33524
6,7 16 krytyków
Hazardziści
powrót do forum filmu Hazardziści

źródło:
http://pl.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/Druga-cz%c4%99%c5%9b%c4%87-%22Ha zardzist%c3%b3w%22-zosta%c5%82a-potwierdzona_40053/

Druga część "Hazardzistów" została potwierdzona
Zamieszczony 19.12.10 11:15 przez elhh82

Po wielu latach spekulacji w końcu zostało potwierdzone, że druga część najpopularniejszego filmu o pokerze ujrzy światło dzienne. Produkcja ta jest we wczesnej fazie tworzenia, a jej premiera zaplanowana jest na 2012 rok.

Źródło: roundersmovie.com

Film "Hazardziści" (1998), w którym występowali między innymi Edward Norton, Matt Damon czy John Malkovich, jest do dziś uważany za najlepszy film poruszający tematykę pokera. Wielu graczy po obejrzeniu tej produkcji postanowiło spróbować swoich sił przy pokerowych stolikach.

Plotki o drugiej części "Hazardzistów" krążyły już od kilku lat, niemniej jednak brakowało oficjalnych komentarzy w tej sprawie. W internecie pojawiały się nawet kawałki scenariusza.

Hazardziści 2 - to już nie plotka
W końcu jednak mamy dla was dobre wiadomości. "The Weinstein Company" oraz "Miramax" podpisały porozumienie w sprawie nakręcenie drugiej części "Hazardzistów", a także 2 innych filmów.

Niestety nie znamy jeszcze zbyt wielu szczegółów dotyczących tej produkcji, poza faktem, że ma ona ujrzeć światło dzienne w 2012 roku. Warto jednak zauważyć, że Matt Damon w jednym z ostatnich wywiadów powiedział, że zarówno on, jak i większość aktorów grających w pierwszej części "Hazardzistów", chętnie weźmie udział w drugiej części.

cuma67

no i miałam taką nadzieje hehehe nawet już sobie wyobraziłam jakby wyglądała druga część...
michael byłby mistrzem świata ale pojawiłby się rywal Worm( dalej byliby przyjaciółmi tylko rywalizującymi ze sobą;D) i oczywiście rozwinąłby się wątek Michaela i Jo
To tylko moje wyobrażenia;)

ocenił(a) film na 7
Ass41

tobie juz podziekujr ass41 za ten scenariusz
zamknij Ass

użytkownik usunięty
MendezZ

dokładnie, takiego scenariuszu nie chcemy, osobiścię chcę zobaczyć dobre zagrania i ready i duże swingi

ocenił(a) film na 10
cuma67

niestety chyba nie będzie drugiej części:
http://pl.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/Nowy-film-pokerowy-w-2013-roku_5 9936/