PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10013234}
3,8 8,7 tys. ocen
3,8 10 1 8660
2,7 19 krytyków
Heaven in Hell
powrót do forum filmu Heaven in Hell

Dzisiaj byłem na pokazie przedpremierowym z udziałem twórców i obejrzałem film w przeciwieństwie do wielu osób, które sieją tutaj jad nie widząc filmu. Według mnie to jeden z lepszych filmów polskich, które ostatnio widziałem. Fabuła trzyma w napięciu, znakomita gra Magdaleny Boczarskiej, bardzo dobre dialogi, zabawne niewymuszone sceny. Film ogląda się z przyjemnością. Polecam.

ocenił(a) film na 1
obserwator_kina

Wpis sponsorowany.

ocenił(a) film na 6
Adrian_Kopiec

Dlaczego tak sądzisz, że wpis sponsorowany ? Widziałeś chociaż ten film iż się wypowiadasz ? Zdziwisz się ale film był niezły, obejrzałem go wczoraj na pokazie za który zapłaciłem z własnej kieszeni.

ocenił(a) film na 1
lutek

Chociazby.dlatego ze pokazy są darmowe i chociaz tyle powinien Ci powiedzieć zleceniodawca. Jak ktoś niby daje takm popluczynom 8 to na co zasługuje Zimna Wojna ? Pytanie retoryczne.

ocenił(a) film na 6
Adrian_Kopiec

Znowu się mylisz, pokaz był jak najbardziej płatny za bilety, dostępny publicznie, jak wiele podobnych ,na ileś tam dni przed premierą. Temu filmowi nie dałem 8 czyli kolejny twój błąd. A Zimna Wojna jest w zupełnie innych klimatach i kolorach i była słusznym kandydatem do Oscara. Retoryka jest twoją słaba stroną a i z logiką masz sporo na bakier.

obserwator_kina

Jak już piszesz z fejk konta to postaraj się chociaż minimalnie żeby to wyglądało wiarygodnie. Masz pusty profil pajacu.

ocenił(a) film na 2
obserwator_kina

Byłem na tym samym pokazie i chyba oglądaliśmy dwa różne filmy.

Bardzo dobre dialogi? Z ciekawości zapytam zatem, który z nich zapadł Ci w pamięci.

Co trzymało Cię w napięciu? Przecież tu nie ma żadnej fabuły, tylko seks, rozstania i powroty.

Magda Boczarska rzeczywiście jest najjaśniejszym punktem tego filmu. Nie mogę się przyczepić do jej gry aktorskiej, zagrała jak zawsze super. Pytanie tylko - po co? Czy naprawdę potrzebowała filmu erotycznego w swoim aktorskim cv?

Twórcy dorabiają ideologię, że to film ukazujący problemy dojrzałych i niespełnionych kobiet. Jeśli tak jest, to czemu relacja Olgi i Maksa bazuje tylko na seksie? Co poza jego fizycznością sprawiło, że Olga straciła dla niego głowę?

ocenił(a) film na 4
obserwator_kina

Chyba coś ci się misiu pomyliło.. ten film to koszmar, kilka dobrych momentów nie powinno przeważyć szali.

ocenił(a) film na 3
obserwator_kina

Jakim napięciu? Jedyne napięcie podczas tego filmu, to oczekiwanie na koniec…

ocenił(a) film na 1
Marta_Stryjak

to fejk konto ma tylko jedną ocene filmu i to jest właśnie ten szajs xD

obserwator_kina

Reklama środków na zatwardzenie ma więcej fabuły niż ten film.

obserwator_kina

także jestem na tak film który otula atmosferą spełnionej zamkniętej tęsknoty niesie ciepło i autentyczność która dociera w spojrzeniach niedopowiedzianych gestach pauzach intonacjach np gdy Olga idzie plażą i pierwszy raz czuje ,że ten ktoś kto idzie obok jest z nią nie obok czy trzeba dużo ...film tworzy nieskomplikowaną przestrzeń przeżycia z bohaterami cudownych uniesień i ta muzyka która kiedy rano siadam z kubkiem gorącej herbaty przenoszę się na te chwile które podarowaliście w tym filmie które dają obietnicę znalezienia takiej Miłości ...Ewa