Heca w zoo

Zookeeper
2011
6,0 14 tys. ocen
6,0 10 1 14049
5,0 4 krytyków
Heca w zoo
powrót do forum filmu Heca w zoo

Film żałosny. Im bliżej końca tym coraz bardziej żałosny. A dubbing potęguje żałość tego filmu.

ocenił(a) film na 7
McLlovin

"A dubbing potęguje żałość tego filmu."
Dlaczego? Bo jest?

ocenił(a) film na 9
McLlovin

Film jest miodzio jest beka jest git a ty idź odpraw jakąś czarną mszę czy co tam robisz poparańcu

raffaelo23

tak film jest miodzio jak ma się 13 lat, ja lubię obejrzeć śmieszna komedię, a nie takie gówno dla dzieci

ocenił(a) film na 9
McLlovin

To jakaż to jest śmieszna komedia powiedz proszę?

raffaelo23

wszystkie z królem komedii Leslie Nielsen, Straszny Film 1-4 a w przyszłym roku 5, Supersamiec, Wykiwać Klawisza, Czacha Dymi, Projekt X, Jestem Na Tak, To nie tak Jak Myślisz Kotku, Kiler 1-2, Austin Powers 1-3, Trylogia Sami Swoi, Jak Rozpętałem II Wojnę Światową, Dyktator, Zanim Odejdą Wody, Kac Vegas 1-2, Fujary na Tropie, Jak Ugryźć 10 Milionów 1-2, 21 Jump Street, Bruce Wszechmogacy, Mardi Gras: Spring Break, Babcisynek, Dick i Jane Niezły Ubaw i wiele wiele innych lepszych od tego gówna

ocenił(a) film na 9
McLlovin

Większość które tu wymieniłeś to totalne gówno Wykiwać klawisza?Dick i Jane?Austin Powers?To nie tak jak myślisz kotku?Sami Swoi?hahahahahhaha totalne żenua człowieczku

raffaelo23

zgadzam się nie dla dzieci takie komedie, bo przecież dzieci nie lubią starych filmów i niestosownych żartów

ocenił(a) film na 9
McLlovin

Gdzie baranie w tych filmach są niestosowne żarty?A Sami Swoi to najbardziej przereklamowany film nieśmieszny rodzice ci tępaku wmawiają że to film ich młodości tyle że za ich czasów tylko to było w tv hahahahaha

raffaelo23

ok rozumiem, wolisz filmy dla dzieci od śmiesznych komedii

McLlovin

to po jaki ciort ogladasz ta komedie? slepy jestes jakis czy co cza było najpierw recenzje obejrzec a nie głupio wypisywac.

ocenił(a) film na 9
xxxfilmen

Ehh facjate Mr. Lordiego masz wdzieczna, ale akurat Zookeeper to jedna z najlepszych komedii obyczajowych ostatnich 2 lat. Sceny z wilkiem czy wypad z gorylem na miasto mnie rozwalily. No i Rosario........ od razu kazdy film sie lepiej oglada. To oczywiscie inna para kaloszy niz Naked Gun albo Czy Leci z Nami Pilot, ale badz chociaz obiektywny w ocenie. Musialem miec jakis zje**** dzien skoro Zookeeper Cie nie rozbawil. Ja juz mam swoje lata, a rzalem przed ekranem az milo

ocenił(a) film na 7
McLlovin

A czego Ty się chlopie spodziewales po filmie w z gatunku familijny/komedia romantyczna, film jest taki jak powinien latwy I przyjemny

wojtekn20

jak w każdym gatunku tak i w tym sa udane i nie udane filmy, ten jest słaby

ocenił(a) film na 7
McLlovin

to jaki jest twoim zdaniem udany film tego typu ? może ja tak słabo sie znam że byle szajs mnie zadowoli a są nieodkryte bardzo dobre filmy...

wojtekn20

5 dobrych filmów z tych które filmweb określa jako familijne:
Charlie i fabryka czekolady (2005)
Asterix i Obelix: Misja Kleopatra (2002)
Pan Popper i jego pingwiny (2011)
Stare wygi (2009)
Kto pod kim dołki kopie... (2003)
pozatym widziałem jeszcze około 50 dobrych filmów familijnych