PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596586}
2,7 2,0 tys. ocen
2,7 10 1 2001
1,7 3 krytyków
Hellraiser: Revelations
powrót do forum filmu Hellraiser: Revelations

Bradley zrezygnował z kolejnego wcielenia się w postać Pinhead'a. Podobno po zapoznaniu się ze scenariuszem.. Tu znajdziecie jego oświadczenie: http://www.dreadcentral.com/news/39274/hellraiser-revelations-doug-bradley-speak s-out-will-not-be-returning

oneofthefew

No to trochę beznadzieja:(

Grenadier

Przeczytałem wypowiedź Bradleya, z której wynika, że możemy się spodziewać kolejnego odgrzewanego, niestrawnego kotleta.

sab1970

Ale pisze to koleś, który zagrał w kilku kiepskich czesciach a nagle udaje, że to byly majstersztyki.

shamar

W sumie, nie wiem ile części było. Skończyłem Hellraisera chyba na czwartej i zdaje mi się, że dawała radę. Oczywiście i bezapelacyjnie najlepsze były pierwsze dwie. Można je uznać za swego rodzaju klasyki gatunku. Tym samym Bradley przeszedł do historii i być może trochę obrósł w piórka. Tak czy owak, Pinhead może być tylko jeden. Ten "nowy" jakoś mi się nie podoba.

sab1970

8 było. Ta 9. Piatka i Szostka są dobre ( choc wiele osób zarzuca zbyt duze posilkowanie się Silent Hillem i Drabina Jakubową w tych czesciach ). 7 i 8 to już kicha.

"Druga" - ludzie jako cenobici mnie nie przekonują.

shamar

Jetem niemal maniakalnym fanem tej serii i w sumie tylko część 8 mnie zawiodła,ale i tak dałem jej 5/10.Na Revelations czekam z niewielkimi,ale jednak jakimiś tam nadziejami...