PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596586}
2,7 2,0 tys. ocen
2,7 10 1 2001
1,7 3 krytyków
Hellraiser: Revelations
powrót do forum filmu Hellraiser: Revelations

Jak widać moda na remake'i wciąż rośnie, a ich poziom wciąż spada
Helloween, Koszmar z ulicy Wiązów, Hellraiser, i wiele innych jak zawsze spartolone, kompletna żenada, klimat zmarnowany niesamowicie, zastąpiony efektami specjalnymi, jak zawsze.
Wydaje mi się drodzy miłośnicy starego kina grozy, że nam przyjdzie starzeć się z tego typu komediami niestety

1\10, bo nie można 0

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
shamar

Durnia, to sobie poszukaj w rodzinie, naucz się pisać a potem się za to zabieraj, a remake niekoniecznie znaczy ponownie nagrany epizod, ktoś tu sam powinien najpierw popatrzeć w etymologie słowa, na które się bulwersuje.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wszemir

To jest kontynuacja serii. Po 6 latach ale jest. Krzyk 4 nazwiesz remakiem bo wyszedł 11 lat po 3 części? Jeżeli tak to gratuluję.

ocenił(a) film na 7
Wszemir

kolega dając ocenę 1/10 widać był bardzo krytyczny... film nie był aż tak tragiczny wcale
co do słowa remake kolega Wszemir nie do końca je rozumie, ale niech otworzy słownik angielsko-polski, lub wpisze w wikipedii to się dowie
moja ocena 7/10, bo nawet nie zdążyłem się znudzić na filmie, nie jest tak tragiczny jak ludzie go opisują i ogólnie uważam za dobry, jedyne moje zastrzeżenia dotyczą cenobitów

ocenił(a) film na 1
piotr_pewinski

wikipedia.org/wiki/Remake i dziękuje, ale chyba nie do końca sami rozumiecie słowo remake