Jak widać moda na remake'i wciąż rośnie, a ich poziom wciąż spada
Helloween, Koszmar z ulicy Wiązów, Hellraiser, i wiele innych jak zawsze spartolone, kompletna żenada, klimat zmarnowany niesamowicie, zastąpiony efektami specjalnymi, jak zawsze.
Wydaje mi się drodzy miłośnicy starego kina grozy, że nam przyjdzie starzeć się z tego typu komediami niestety
1\10, bo nie można 0
Durnia, to sobie poszukaj w rodzinie, naucz się pisać a potem się za to zabieraj, a remake niekoniecznie znaczy ponownie nagrany epizod, ktoś tu sam powinien najpierw popatrzeć w etymologie słowa, na które się bulwersuje.
To jest kontynuacja serii. Po 6 latach ale jest. Krzyk 4 nazwiesz remakiem bo wyszedł 11 lat po 3 części? Jeżeli tak to gratuluję.
kolega dając ocenę 1/10 widać był bardzo krytyczny... film nie był aż tak tragiczny wcale
co do słowa remake kolega Wszemir nie do końca je rozumie, ale niech otworzy słownik angielsko-polski, lub wpisze w wikipedii to się dowie
moja ocena 7/10, bo nawet nie zdążyłem się znudzić na filmie, nie jest tak tragiczny jak ludzie go opisują i ogólnie uważam za dobry, jedyne moje zastrzeżenia dotyczą cenobitów