PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596586}
2,7 2,0 tys. ocen
2,7 10 1 2001
1,7 3 krytyków
Hellraiser: Revelations
powrót do forum filmu Hellraiser: Revelations

To już nie jest nawet profanacja tylko zwykłe szambo i pleśń. A Clive debil zamiast zrobić wszystko by zdobyć prawa do swojego dziecka to tylko pisze na stronach że nie ma nic z tym wspólnego.

ocenił(a) film na 4
silent_allen

Niestety niewiele miał tu do powiedzenia. Film został zrobiony tylko dlatego, by wytwórnia nie utraciła praw. A zależało jej na ich utrzymaniu, bo planują zrobić za dużą kasę remake. Cliva nawet nie zaprosili do współpracy. A sam nie chciał podpisywać się pod filmikiem za 300 tys. dolarów. Tyle kosztowało to dzieło. Między innymi również dlatego odpuścił to sobie Doug Bradley.

oneofthefew

Remake będzie do du*y po daremny reżyser się za to zabiera, luknijcie na jego filmografię!!!

ocenił(a) film na 3
impaler1

zobaczymy, nie rzucaj słów tak o;p wyjdzie, obejrzysz i wtedy gadaj;p

AlbertWesker

Zobacz co on do tej pory nakręcił, a potem dyskutuj.. Chciałbym dobrego filmu, ale wątpliwości są ogromne.

ocenił(a) film na 3
impaler1

nawet najgorszy czasem nakreci cos dobrego, zapowiedzi mnie nie przekonuja ale zobaczymy

AlbertWesker

Racja, poczekamy, zobaczymy.

impaler1

Mnie trailer nie przekonał. A starego Gwoździołba , nie zastąpi nikt. No ale, poczekamy zobaczymy.

garfield_7

Mnie też:((

ocenił(a) film na 5
impaler1

nic a nic, czas lepiej spożytkował bym na robieniu bimbru...

silent_allen

Po zdjęciach wygląda obiecująco (nie mówię o gwoździusiu), ale krwiste może być (mam nadzieję).

ocenił(a) film na 3
impaler1

jest taki sobie jeśli o krwistość chodzi

ocenił(a) film na 2
silent_allen

Ten film to potwarz nawet dla Deader I Hellworld... Już kij z Bradleyem, któremu nikt do pięt w tej roli nie doskoczy... Fabuła to pozlepiane pomysły z poprzednich części... Gra aktorska marna... Wszystko jakieś takie statyczne i bez polotu... Ja rozumiem że żeby nie stracić licencji nakręcić musieli coś takiego, ale czy tam za oceanem naprawdę nie ma nikogo, kto by uwierzył że da się z tym zrobić coś dobrego? Toż to nawet Cradle Of Fear było lepsze od tego gniota. Budżet tego "dzieła" to pewnie tyle ile prezes wytwórni wydaje na lunch... I to niestety widać... R. I. P. Hellraiser.