PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596586}
2,7 2,0 tys. ocen
2,7 10 1 1980
1,3 3 krytyków
Hellraiser: Revelations
powrót do forum filmu Hellraiser: Revelations

Masakra

ocenił(a) film na 1

Rzadko daje słabe oceny i w zasadzie Hellraiser to film, który nigdy mnie nie kupił (mówię o pierwszaku) nie moja bajka ale chciałem się przekonać czy jak wkroczy technika, konkurencja i tak dalej to da się z takiego gniota (w moim mniemaniu - nie będę polemizował) coś wykombinować.. więc po obejrzeniu Hellraiser Revelations stwierdzam zuchwale - nie da. Już abstrahując od tego, że fabuła tutaj jest kompletnie z dupy wzięta, że aktorstwo marne, że historia opowiedziana niezrozumiale, to cały film się ni cholera kupy nie trzyma. To już jednak jest za mało i w ogóle nie w tę strunę robić obraz o gościu z gwoździami we łbie i poorana psycha, który poprzez kostkę (dzizas co za tandeta - kojarzy mi się z The Box, o którym chcę zapomnieć by nadal lubić Cameron Diaz) ściąga do siebie rekrutów cierpienia. Mogę w całości odnaleźć jeden plus.. nie wyłączyłem po 5 minutach sam nie wiem czemu. Ale chciałem tak na osłodę rzucić pozytywem.. bo przecież ja nie burak! ;)

Podsumowując - Nie polecam, poza bryzgającą krwią, beznadziejną fabułą nie ma tam nic, nawet ładnych dupeczek (ok, ewentualnie ta w mexykańskim barze jak już ktoś wspomniał).