Pierwsze recenzje sa niestetety negatywne , okazuje sie ze film byl krecony na szybko ( 2 tygodnie ! ) zeby producenci zdarzyli przedluzyc swoje prawa do marki Hellrasier.Wiem ze to brzmi jak jakis chory zart ale to prawda . Dwojka dzieciakow jedzie zabawic sie na maxa do las vegas i znajduja kostke ... prostacki scenariusz , kiepska gra aktorow , o dziwo aktor grajacy role pinheada wypadl nie najgorzej , calkiem niezle podobno wypadly rowniez efekty specjalnie ... i to by bylo na tyle. Film byl wyswietlany w kilku kinach w mniejszych stanach USA , ktos pisal na forum ze pewnie nie wejdzie do wiekszej dystrybucji , producenci poprostu musieli wyprodukowac ten film przed uplywem okreslonego terminu aby zatrzymac licencje i jest szansa ze beda chcieli ten projekt jak najszybciej zamiesc pod dywan aby w przyszlosci zorganizowac czas i pieniadze do stworzenia dobrego filmu z serii Hellraiser ... miejmy taka nadzieje , ja narazie wracam do mojego prywatnego maratonu z Hellraiserkiem na dvd ;)