Nie wiem czy jesteś w temacie,ale ostatnia płyta Mety jest nie do zniesienia. Niech zajmie się lepiej muzyką:/
przede wszystkim 'ostatnia płyta Mety' nie jest pod szyldem 'Metallica', lecz wydali ją jako 'Lulu', o czym panowie wielokrotnie mówili w wywiadach jeszcze przed wydaniem, łącznie z Lou Reedem i prosili, by nie łączyć jej ani z dyskografią Metalliki, ani Lou Reeda, lecz traktować jako zupełnie nową rzecz, a so do Ulricha, to 'Tallica już od dawna nagrywa materiał na nową płytę, ale póki so jarajmy się tym, że 10 maja zobaczymy ich na Bemowie ;)
Po prostu różni się od pozostałej części ich twórczości. Co to za maniera, żeby oceniać kogoś negatywnie za jedną płytę, chociaż ceni się pozostałe? IMHO Pumping Blood z Lulu jest zajebistym utworem. Ale tyo trzeba najpierw ściągnać klapki gatunkowego patrzenia..
A ja tam jestem bardzo ciekawa jego talentu aktorskiego.
Choć podejrzewam, że powiedzmy te 40% osób, które chcą obejrzeć ten film, są fanami Metalliki ;p W sumie to sama zainteresowałam się tym filmem "za jej pośrednictwem". ;)
no właśnie też zareagowałam na zasadzie Ulrich wtf??? :D musiałam aż sprawdzić w necie czy mi się czasem coś nie przywiduje :D