PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580335}

Hemingway i Gellhorn

Hemingway & Gellhorn
2012
6,2 6,0 tys. ocen
6,2 10 1 5967
4,8 6 krytyków
Hemingway i Gellhorn
powrót do forum filmu Hemingway i Gellhorn
justareader

Wiesz, skoro potrafi grać, to czemu nie? Sting, David Bowie, pokazali, że można.

La_Pier

Nie wiem czy jesteś w temacie,ale ostatnia płyta Mety jest nie do zniesienia. Niech zajmie się lepiej muzyką:/

justareader

przede wszystkim 'ostatnia płyta Mety' nie jest pod szyldem 'Metallica', lecz wydali ją jako 'Lulu', o czym panowie wielokrotnie mówili w wywiadach jeszcze przed wydaniem, łącznie z Lou Reedem i prosili, by nie łączyć jej ani z dyskografią Metalliki, ani Lou Reeda, lecz traktować jako zupełnie nową rzecz, a so do Ulricha, to 'Tallica już od dawna nagrywa materiał na nową płytę, ale póki so jarajmy się tym, że 10 maja zobaczymy ich na Bemowie ;)

redrum_bt

Jeśli sądzisz ,że Metallica może się odciąć od Lulu to nie mamy o czym rozmawiac.

justareader

myślę, że po tekście typu '...to nie mamy o czym rozmawiać' już nawet nie chce mi się rozmawiać...

justareader

Po prostu różni się od pozostałej części ich twórczości. Co to za maniera, żeby oceniać kogoś negatywnie za jedną płytę, chociaż ceni się pozostałe? IMHO Pumping Blood z Lulu jest zajebistym utworem. Ale tyo trzeba najpierw ściągnać klapki gatunkowego patrzenia..

justareader

A ja tam jestem bardzo ciekawa jego talentu aktorskiego.
Choć podejrzewam, że powiedzmy te 40% osób, które chcą obejrzeć ten film, są fanami Metalliki ;p W sumie to sama zainteresowałam się tym filmem "za jej pośrednictwem". ;)

justareader

Ulrich????

ocenił(a) film na 7
justareader

no właśnie też zareagowałam na zasadzie Ulrich wtf??? :D musiałam aż sprawdzić w necie czy mi się czasem coś nie przywiduje :D

ocenił(a) film na 8
justareader

jestem świeżo po seansie i muszę powiedzieć, że zagrał normalnie, bez rewelacji. nie mam zastrzeżeń. pierwszy film, w którym go widziałem