6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 17621
5,8 9 krytyków
Hesher
powrót do forum filmu Hesher

4 na 10

ocenił(a) film na 4

ale dla mnie slabiutko,,, ledwo dotarlem do konca, film troche oderwany od rzeczywistosci, nudny i glupi... nie warty uwagi...naprawde

ocenił(a) film na 10
chimaira_x

Nie wiem jak można nazywać taki film "nudnym i głupim" czy "nie wartym uwagi". Według mnie świetny film niosący coś w metaforach.
Uważam, że Pan chimaria_x musi być ograniczony.

ocenił(a) film na 4
Prezesini

ograniczona to jest twoja tolerancja na wypowiedzi innych, ja ocenilem film poprzez wlasny gust, spojrzenie... i mnie on nie oczarowal a nawet wydal mi sie glupi, w sumie juz nawet nie pamietam jego fabuly...taki byl 'niosący coś w metaforach'....

chimaira_x

Ludzie pierwotni uważali ogień za coś niesamowitego, sądzę że i w tym przypadku mamy do czynienia z czymś podobnym.

ocenił(a) film na 3
Prezesini

Ten film jest beznadziejny. On jest dla ludzi ograniczonych umysłowo. To jest żenujące.

ocenił(a) film na 7
chimaira_x

film śłaby, nudny i głupi.....ale wart uwagi :D. sory ale tekiej rekomendacji nie powinni sie brac pod uwage :D

ocenił(a) film na 3
regoat

7 za takie gówno? Góra 4. Ale ja 3 dałem i tak za dużo.

ocenił(a) film na 3
chimaira_x

Zgadza się ja dałem 3/10 film beznadziejny. Dziwi ocena 7,1/10. Film nie warty uwagi.

MacGregor82

Beznadziejny to jesteś ty. To po pierwsze. Po drugie nie warte uwagi to są Twoje posty. Po trzecie jak widzę, że ktoś ocenia "American Beauty" i "Fight Club" na 1 to naprawdę nie mam nic do dodania żenada. Wielkie zero pojęcia o filmie. "Zielona mila" = 1 Boże albo naprawdę jesteś nie do końca rozwinięty albo się po prostu naucz korzystać z serwisu filmweb i jak już dodajesz film do oglądniętych to go oceń.

ocenił(a) film na 3
dzunior88

Nie rozumiemy się już wyjaśniam. Oceniłem 20 filmów na 1 bo wyświetla się cały czas ta cholerna czerwona ramka na dole. Zdenerwowałem się i dałem wszędzie 1. Wszystko co tu napisałem o filmie Hesher to moja prawdziwa opinia. Ale wiesz ,,Fight Club" kiedyś dałbym 9 dziś 4,5 American Beauty super, znam na pamięć mocne 8, Zielona mila wspaniały film 9. Po prostu nie chcę żeby narzucano mi ocenianie na siłę filmów uznanych za kultowe:-) Ale spoko jest nie obrażam się. Jak to mawiał Robert Korzeniowski ,,Więcej dystansu" hehe.

ocenił(a) film na 3
dzunior88

Boba Marleya mam na dysku. ,,Is this love" uwielbiam. ,,Could you be loved" git malina.

ocenił(a) film na 8
dzunior88

zielona mila na 1???który to taki yntelygentny kinoman? coraz więcej nierozwiniętych prawidłowo dzieci ogląda filmy, które ich przerastają. i jeszcze piszą że taki mają gust...żeby mieć gust trzeba mieć coś w głowie najpierw.

ocenił(a) film na 4
rogalo5

a ty taki rozgarniety jestes? najpierw naucz sie czyta bo chlopak ponizej wytlumaczyl ta ocene.

ocenił(a) film na 8
chimaira_x

uau. dobrze że chociaż TY jesteś rozgarnięty.no i umiesz czytać w przeciwieństwie do mnie

ocenił(a) film na 3
chimaira_x

Dokładnie - pseudointelektualny bełkot... gdyby nie muzyka oceniłbym jeszcze niżej. 3/10