ale dla mnie slabiutko,,, ledwo dotarlem do konca, film troche oderwany od rzeczywistosci, nudny i glupi... nie warty uwagi...naprawde
Nie wiem jak można nazywać taki film "nudnym i głupim" czy "nie wartym uwagi". Według mnie świetny film niosący coś w metaforach.
Uważam, że Pan chimaria_x musi być ograniczony.
ograniczona to jest twoja tolerancja na wypowiedzi innych, ja ocenilem film poprzez wlasny gust, spojrzenie... i mnie on nie oczarowal a nawet wydal mi sie glupi, w sumie juz nawet nie pamietam jego fabuly...taki byl 'niosący coś w metaforach'....
Ludzie pierwotni uważali ogień za coś niesamowitego, sądzę że i w tym przypadku mamy do czynienia z czymś podobnym.
Ten film jest beznadziejny. On jest dla ludzi ograniczonych umysłowo. To jest żenujące.
film śłaby, nudny i głupi.....ale wart uwagi :D. sory ale tekiej rekomendacji nie powinni sie brac pod uwage :D
Zgadza się ja dałem 3/10 film beznadziejny. Dziwi ocena 7,1/10. Film nie warty uwagi.
Beznadziejny to jesteś ty. To po pierwsze. Po drugie nie warte uwagi to są Twoje posty. Po trzecie jak widzę, że ktoś ocenia "American Beauty" i "Fight Club" na 1 to naprawdę nie mam nic do dodania żenada. Wielkie zero pojęcia o filmie. "Zielona mila" = 1 Boże albo naprawdę jesteś nie do końca rozwinięty albo się po prostu naucz korzystać z serwisu filmweb i jak już dodajesz film do oglądniętych to go oceń.
Nie rozumiemy się już wyjaśniam. Oceniłem 20 filmów na 1 bo wyświetla się cały czas ta cholerna czerwona ramka na dole. Zdenerwowałem się i dałem wszędzie 1. Wszystko co tu napisałem o filmie Hesher to moja prawdziwa opinia. Ale wiesz ,,Fight Club" kiedyś dałbym 9 dziś 4,5 American Beauty super, znam na pamięć mocne 8, Zielona mila wspaniały film 9. Po prostu nie chcę żeby narzucano mi ocenianie na siłę filmów uznanych za kultowe:-) Ale spoko jest nie obrażam się. Jak to mawiał Robert Korzeniowski ,,Więcej dystansu" hehe.
Boba Marleya mam na dysku. ,,Is this love" uwielbiam. ,,Could you be loved" git malina.
zielona mila na 1???który to taki yntelygentny kinoman? coraz więcej nierozwiniętych prawidłowo dzieci ogląda filmy, które ich przerastają. i jeszcze piszą że taki mają gust...żeby mieć gust trzeba mieć coś w głowie najpierw.
a ty taki rozgarniety jestes? najpierw naucz sie czyta bo chlopak ponizej wytlumaczyl ta ocene.
uau. dobrze że chociaż TY jesteś rozgarnięty.no i umiesz czytać w przeciwieństwie do mnie