PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507623}
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 17615
5,4 9 krytyków
Hesher
powrót do forum filmu Hesher

Odważny temat, odważna fabuła i przede wszystkim pokazali społeczność za oceanem jako
nie zrównoważoną i doszczętnie zrytą, a zarazem tak obojętną, że mogliby reklamować
prozak i różnego rodzaju środki na depresję. Główny bohater ma na twarzy wypisane
"nienawidzę wszystkich". Poza tym jego życie to totalne ADHD w 3D, więc stworzył w tym
filmie totalne zamieszanie, że nawet reżyser nie spodziewał się takiego wyniku.
Dla mnie rewelacja to film naprawdę ciężki, a poza tym nie do oglądania w rodzinnym
gronie, no chyba że mieszkasz z Rodziną Adamsów. :)

bbr007

witam, gdzie da się obejrzeć ten film ??

ocenił(a) film na 9
narrandil

Ten film nie ma jakichś specjalnych wymagań.. Każdy rodzaj telewizora lub monitora plus odtwarzacz

HRA

Ja mam starego Shoguna z pilotem uniwersalnym bo oryginalny mi zaginął przed kilkoma laty :( podłączam pod niego jakoś laptopa dell kupionego 5 lat temu za 600zł- już wtedy używany sprowadzany z niemiec bodajże -
i właśnie nie chce iść ten film ni cholery na tym... ktoś może wie w czym problem??

ocenił(a) film na 6
narrandil

Może trzeba go popchnąć?

ocenił(a) film na 9
narrandil

Spróbuj łagodnej perswazji.

HRA

popchnąć?
próbowałem każdej perswazji. Były też ciastka z kremem i talony do stylistki - nic nie pomogło :(
jak tak dalej pójdzie będę musiał sobie odpuścić. A szkoda by było - zapowiadało się ciekawie...

ocenił(a) film na 9
narrandil

To już nie wiem. Ja bym spróbował jeszcze modlitwy