5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

Po dziesiatkach nudnych, odtworszych komedii i tylko kilku udanych, polskie kino doczekalo sie humoru na miare Rejsu czy dziel Barei. Ten film nie zrobi furory, nie przypadnie do gustu wszystkim, ale znajdzie rzesze oddanych widzow. Jestem pewnien, ze wiele kwestii a zwlaszcza scen przejdzie do kultury masowej. Nie da sie tego strescic, to warto zobaczyc!

Jedna uwaga, nie spodziewajcie sie tego, co widzieliscie w reklamach Plusa. W tym filmie MUMIO pokazuje pelnie swych "absurdogennych" mozliwosci i juz nic ich nie ogranicza!
9/10

ocenił(a) film na 7
szymexez

Zgadzam się w 100 % ,te słowa jakby do mnie mówią :p

ocenił(a) film na 8
szymexez

Właśnie, dobrze ujęte.

Bo niektórzy wychodzą niezadowoleni z kina, bo oczekiwali jednej wielkiej reklamy z kopytkiem w tle ;/

Mi film się bardzo podobał.

ocenił(a) film na 10
szymexez

Popieram przedmówców.
Reklama nie kłamie:) Coś czuje że się jeszcze raz na niego wybiore :)

diodo

Nie widziałem jeszcze filmu, ale oglądając zwiastun na myśl przychodził mi właśnie Rejs. Jeżeli jest tak jak piszesz to muszę ten film obejrzeć.
Lepiej sie nie sugerować chyba tymi złymi opiniami, gdyż sam wiem, ze większość łodzieży śmieszą gnioty pokroju Scary Movie, Poranek Kojota i inne shity.

donZabol

Ja powiem krótko: mnie się również bardzo podobało. Film trzeba zrozumieć i już:) i przychylam się do opinii donZABOLA, że teraz większość młodych ludzi humor widzi w "siusiakach i vaginach" (cytat z "Scary Movie 4). Entuzjaści Scary Movie - bez obrazy oczywiście, każdy ogląda to co lubi, a do gustów się nie mieszam;) tak czy inaczej, "Hi Way w moim odczuciu się udał.