Jak słyszę teksty w stylu "wolałbym obejrzeć film z ani mru mru" to mną rzuca normalnie...ludzie, mumio na prawdę są świetni, tylko trzeba ich dobrze słuchać!! może wy po prostu nie rozumiecie ich dowcipów, hę? ani mru mru mnie osobiście się już przejedli, a mumio reprezentuje sobą coś nowego.
Ehh... Nie o to mi chodziło, Mumio tez ma niezłe numery.
Najlepiej by było gdyby w filmie wystłapiły wszystkie kabarety, każdy wnosiłby swój własny pomysł.... :DD
Mózg sobie ogól:| Co jeszcze? Film jak film, a wam jak zwykle coś nie pasuje, woleli byscie coś innego, zanim zobaczyliście cokolwiek. K****! (Przeklnełem:
W filmie "Studia upadku" łowcy b. graja epizdoczyne role, ale zajebiscie smieszne! :P
Glorfindel 99 polecam Ci dwa filmy : Robin Hood - Czwarta strzała " i " Baśń o ludziach stąd" tam wystepuje sporo polskich kabaretow + młody Stuhr i Tym w "Baśni".
Mumio sa najlepsi, ten "mru Mru" z Maratonu Uśmiechu to takie gówno, taki szajs, nieśmieszne dowcipy, trzeba śmiać się na siłe...
no prawie się zgadza gdyby nie pisownia...
A co do filmów z ludźmi kabaretu to:
Robin Hood: Czwarta strzała.... klasyk między innymi Znzny Wojtek Kamiński
Baśń o ludziach stąd ! ! ! kmn(górski),jurki,tym, sam sIkOrA ;] i smutNy i wiele innych , polecam też reportaż z planu Baśni ;] ciekawy...
A co do filmu .. powstałby tylko póxniej .. kwestia funduszy...
pamięta ktoś LOS CHLOPACOS ? ? ? to radze sobie przypomnieć . !
a nie piep**** głupoty ; - ]
Pozdrawiam.