Ciekawe czy na dość opiniotwórczym chyba foróm, jakim jest właśnie fomum filmwebu udziela się pod postacią "widza" jakiś pracownik firm dystrybucjnych. W końcu może walić jeden post za drugim jakie to cudo weszło do kin. Pomyślcie o tym. To ne był by problem a ile osób zajży tutaj znim pujdzie na coś do kina? Ja zazwyczaj zaglądam. A wy?
Ty jak mniemam człowiekiem dystrybucji nie jesteś (pójdzie się pisze:). Weź też pod uwagę, że ta Twoja "teoria spiskowa" ma dwa końce mogą tu też siedzieć przedstawiciele ERY, Orange, innych kabaretów, którym pasuje zdyskredytowanie Mumio. hahaha a tak na poważnie nie sądzisz chyba, że wydawcy filmu zawracaliby sobie dupę takimi pierdołami jak posty na forum. Kabaret Mumio ma rzeszę zagożałych zwolenników jak i bardzo wielu ludzi, którzy nie lubią i nie rozumieją ich humoru. Ci pierwsi będą zachwyceni, ci drudzy będą pisać tutaj wulgaryzmu pod adresem twórców i tak to jest skonstruowane. Także proszę nie węszyć tu spisków i afer tutaj nie ma szponów "buahaha IV RyPy".
Dla mnie to forum nie jest w zaden sposob opiniotworcze a wrecz przeciwnie. Srednia 6,75 dla tego filmu? Niestety filmebowicze po raz kolejny pokazali, ze nie potrafia docenic dobrego filmu. Pracownikiem dystrybutora nie jestem ;)
Taaak, średnia w rzeczywistości nie mówi nic o filmie. Jednak przeglądam forum by wyłowiĆ jakąś konstruktywną krytykę.
A czy leci z nami trendsetter?
Af kors! I zapewne zdobywa adresy niepokornych i przekazuje je do "czyścicieli"..............cze kaj, ktoś właśnie puka do drzwi..................!!!!!!A AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaargh. ....