5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

Ciekawe czy na dość opiniotwórczym chyba foróm, jakim jest właśnie fomum filmwebu udziela się pod postacią "widza" jakiś pracownik firm dystrybucjnych. W końcu może walić jeden post za drugim jakie to cudo weszło do kin. Pomyślcie o tym. To ne był by problem a ile osób zajży tutaj znim pujdzie na coś do kina? Ja zazwyczaj zaglądam. A wy?

ocenił(a) film na 10
yezior_2

Ty jak mniemam człowiekiem dystrybucji nie jesteś (pójdzie się pisze:). Weź też pod uwagę, że ta Twoja "teoria spiskowa" ma dwa końce mogą tu też siedzieć przedstawiciele ERY, Orange, innych kabaretów, którym pasuje zdyskredytowanie Mumio. hahaha a tak na poważnie nie sądzisz chyba, że wydawcy filmu zawracaliby sobie dupę takimi pierdołami jak posty na forum. Kabaret Mumio ma rzeszę zagożałych zwolenników jak i bardzo wielu ludzi, którzy nie lubią i nie rozumieją ich humoru. Ci pierwsi będą zachwyceni, ci drudzy będą pisać tutaj wulgaryzmu pod adresem twórców i tak to jest skonstruowane. Także proszę nie węszyć tu spisków i afer tutaj nie ma szponów "buahaha IV RyPy".

ocenił(a) film na 10
yezior_2

Dla mnie to forum nie jest w zaden sposob opiniotworcze a wrecz przeciwnie. Srednia 6,75 dla tego filmu? Niestety filmebowicze po raz kolejny pokazali, ze nie potrafia docenic dobrego filmu. Pracownikiem dystrybutora nie jestem ;)

____16

Taaak, średnia w rzeczywistości nie mówi nic o filmie. Jednak przeglądam forum by wyłowiĆ jakąś konstruktywną krytykę.
A czy leci z nami trendsetter?
Af kors! I zapewne zdobywa adresy niepokornych i przekazuje je do "czyścicieli"..............cze kaj, ktoś właśnie puka do drzwi..................!!!!!!A AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaargh. ....