5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

Denerwuje mnie to

użytkownik usunięty

Mumio bardzo dobry jest to kabret lecz denerwóje mnie to że zauważeni zostali dopiero w reklamach simplusa :/ Takie coś na zasadzie e bo teraz to sławne jest więc dobre musi być. A film obejrzę co by nikt nie mówił :P

mnie tez to denerwuje

Anouk_4

a mnie to cieszy, gdyby nie ten cały poklask po reklamach plusa, w ogóle nie byłoby tego filmu. tak mi się wydaje.

olsh13

No nie całkiem, bo oni występowali już dawno i mieli swoją grupę fanów i nie byli tak znani jak np. amm ale troche byli znani, gdybyście byli w branży to byście o nich wiedzieli. Ja chodziłam na kabaret ok. 2 lata i słyszałam o nich dłuuugo przed reklamami Plusa, aczkolwiek w tych reklamach zdobyli największą popularność.

Evilrulez

nie zrozumiałaś mnie lalka. chodziło mi o to, że nikt by nie wyłożył pieniędzy na film i by nie powstał, jakby nie zyskana popularność po reklamach. nie zwróciłby się, bo takich, co są w branży i chodzili na nich od około dwóch lat jest garstka;)

olsh13

No chyba o to im chodziło, nie? Przecież musi być ktoś znany, by coś zarobili.

p.s.lalka?

Evilrulez

przepraszam. tak mi się napisało. kajam się i jednocześnie dostosuję się do instrukcji zawartej przez Ciebie w mejlu:D

olsh13

A idziecie na to? Mam nadzieję że będzie fajne... Przyjmuję te tzw. 'przeprosiny' ;]