Mumio bardzo dobry jest to kabret lecz denerwóje mnie to że zauważeni zostali dopiero w reklamach simplusa :/ Takie coś na zasadzie e bo teraz to sławne jest więc dobre musi być. A film obejrzę co by nikt nie mówił :P
a mnie to cieszy, gdyby nie ten cały poklask po reklamach plusa, w ogóle nie byłoby tego filmu. tak mi się wydaje.
No nie całkiem, bo oni występowali już dawno i mieli swoją grupę fanów i nie byli tak znani jak np. amm ale troche byli znani, gdybyście byli w branży to byście o nich wiedzieli. Ja chodziłam na kabaret ok. 2 lata i słyszałam o nich dłuuugo przed reklamami Plusa, aczkolwiek w tych reklamach zdobyli największą popularność.
nie zrozumiałaś mnie lalka. chodziło mi o to, że nikt by nie wyłożył pieniędzy na film i by nie powstał, jakby nie zyskana popularność po reklamach. nie zwróciłby się, bo takich, co są w branży i chodzili na nich od około dwóch lat jest garstka;)
przepraszam. tak mi się napisało. kajam się i jednocześnie dostosuję się do instrukcji zawartej przez Ciebie w mejlu:D