5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

100000/10 ZA CAŁOKSZTAŁT I FILMOWEGO CZUJA!!!!

Ssij

zgadzam sie genialny film, moja ulubiona koemdia polska (polski monty python)

ocenił(a) film na 3
sajangoku

mowiac tak obrazasz Monty'ego Python'a ktory poziomem humoru i swoja zabawnoscia parokrotnie przewyzsza tych panow

Ssij

rowniez uwazam ze film byl swietny.... uspokajal co jakis czas, zeby w odpowiednim momencie uderzyc tak ze cala sala zrywala boki....

zdecydowanie polecam ale raczej tylko fanom MUMIO i ich tworczosci (jesli Ci sie podoba to co prezentuja w reklamach +'a to z pewnoscia sie nie zawiedziesz a jesli dodatkowo widziales kilka numerow MUMIO to bedziesz zachwycony/a); w przeciwnym wypadku wybierz inny film :P

ocenił(a) film na 10
M4ciek

Ich reklamy śmieszyły mnie, ale fanem Mumio nie jestem, a film dla mnie miodzio... więc to chyba nie od tego zależy...

ocenił(a) film na 1
pepiniv

jeśli wam sie "to" podobało to gratuluje poczucia humoru. A porównywanie tego BADZEWIA najniższej kategorii z Monty Pythonem jest co najmniej nie na miejscu!

ocenił(a) film na 10
wojteq_2

..dając 1 Requiem dla snu a 10 kronikom Riddika i debilowi Bam'owi Marger;a yoł twój idol! jestes załosny... gratuluje porażenia mózgowego i opóżnienia intelektualnego no chyba ,ze masz 10 lat, PAWIANIE spłyń z falą....

ocenił(a) film na 1
Ssij

Moje oceny nie mają nic do rzeczy a jeśli osądzasz mnie po tym jak Oceniłem jakiegoś aktorzyne i film którego drastyczne sceny mnie obrzydziły to świadczy tylko i wyłącznie o twoim poziomie. A i jeszcze nazwanie mnie pawianem też jest najwyraźniej sposobem wyrażania emocji (oj bardzo sie obraziłem) Widocznie tak sie w gronie przyjaciół obrażacie?

ocenił(a) film na 10
wojteq_2

"Oceniłem jakiegoś aktorzyne i film którego drastyczne sceny mnie obrzydziły to świadczy tylko i wyłącznie o twoim poziomie."
widzisz jestes na tyle nie rozgarniety ,ze nawet nie wiesz ,ze to jakie filmy ogladasz jaki repertuar cenisz świadczy tylko o TOBIE .....
zapodaj sobie mtv i podniecaj sie dalej bam'em jako najwyzej seniona przez ciebie postacia swiatowej kinematografii buehehehe..
"Widocznie tak sie w gronie przyjaciół obrażacie?" .. pytasz mnie czy stwierdzasz? jak pytasz to odpowiadam NIE ,tylko takich frajerzyn z marnym wyczuciem i bezgusciem jak TY!

p.s złota myśl dla Ali G YOŁ ----) użyj czasem mózgu!

użytkownik usunięty
Ssij

Wojtku, sceny Cie obrzydziły w Requiem, tak ? A nic więcej tam nie ujrzałeś oprócz "tych scen"? No to mi przykro, widać jednak małą masz tą wyobraźnie... i przyznałbyś się do tego, ze "mumiowego" humoru nie rozumiesz, bo gdybyś zrozumieł, to byś tego nie nazwał, tak jak nazwałeś ...

ocenił(a) film na 1

Co do twojej wypowiedzi Justine to mam mieszane uczucia nie ładnie w taki dyskretny spsób ludzi obrażać niewiem jak dużą mam wyobraźnie bo nie sądziłem że jest na to jakaś miara, może mnie oświecisz? Zato ty pewnie masz ogroooooomną i rozumiesz każdy film?

ocenił(a) film na 1
Ssij

"awet nie wiesz ,ze to jakie filmy ogladasz jaki repertuar cenisz świadczy tylko o TOBIE" Mylisz się mój drogi "kaziu" gdyż ja obejrzałem mnóstwo filmów a na tej stronie oceniłem ledwie ułamek tego co widziałem i to w najmniejszym nawet stopniu nie odzwierciedla moich upodobań czy gustu.
"zapodaj sobie mtv i podniecaj sie dalej bam'em" Bardzo bym chciał tylko że niemam kablówki heh ale dzieki za rade mistrzu p.s. Bama znam z filmu nie z MTV i cenie go za świeże podejście do życia a nie za wygłupy.
"pytasz mnie czy stwierdzasz?" Nie moge tego stwierdzić bo cie nie znam a że ty o mnie o to pytasz to już pokazuje jak ty rozgrnięty jesteś ;)
"tylko takich frajerzyn z marnym wyczuciem i bezgusciem jak TY!" Jestem frajerzyną bo obraziłem twojego boskiego "Hi Geja" ojojjej Straszne szkoda że mnie nie pobijesz za to? p.s złota myśl dla Ali G YOŁ ----) jesteś denny

ocenił(a) film na 10
Ssij

genialny bo genialni tworcy
ale jednak nic nie przebije ich gagów kabaretowych..

;)

ocenił(a) film na 8
Pin_head

Dech mi zaparło. Film kapitalny, znakomicie ukazuje "polaczków" (scena, gdzie Jaco i Pablo debatują, czy w fontannie przesunąć kamień i ze nie jest na pilocik :D). 11/10. bez gadania.