100000/10 ZA CAŁOKSZTAŁT I FILMOWEGO CZUJA!!!!
mowiac tak obrazasz Monty'ego Python'a ktory poziomem humoru i swoja zabawnoscia parokrotnie przewyzsza tych panow
rowniez uwazam ze film byl swietny.... uspokajal co jakis czas, zeby w odpowiednim momencie uderzyc tak ze cala sala zrywala boki....
zdecydowanie polecam ale raczej tylko fanom MUMIO i ich tworczosci (jesli Ci sie podoba to co prezentuja w reklamach +'a to z pewnoscia sie nie zawiedziesz a jesli dodatkowo widziales kilka numerow MUMIO to bedziesz zachwycony/a); w przeciwnym wypadku wybierz inny film :P
Ich reklamy śmieszyły mnie, ale fanem Mumio nie jestem, a film dla mnie miodzio... więc to chyba nie od tego zależy...
jeśli wam sie "to" podobało to gratuluje poczucia humoru. A porównywanie tego BADZEWIA najniższej kategorii z Monty Pythonem jest co najmniej nie na miejscu!
..dając 1 Requiem dla snu a 10 kronikom Riddika i debilowi Bam'owi Marger;a yoł twój idol! jestes załosny... gratuluje porażenia mózgowego i opóżnienia intelektualnego no chyba ,ze masz 10 lat, PAWIANIE spłyń z falą....
Moje oceny nie mają nic do rzeczy a jeśli osądzasz mnie po tym jak Oceniłem jakiegoś aktorzyne i film którego drastyczne sceny mnie obrzydziły to świadczy tylko i wyłącznie o twoim poziomie. A i jeszcze nazwanie mnie pawianem też jest najwyraźniej sposobem wyrażania emocji (oj bardzo sie obraziłem) Widocznie tak sie w gronie przyjaciół obrażacie?
"Oceniłem jakiegoś aktorzyne i film którego drastyczne sceny mnie obrzydziły to świadczy tylko i wyłącznie o twoim poziomie."
widzisz jestes na tyle nie rozgarniety ,ze nawet nie wiesz ,ze to jakie filmy ogladasz jaki repertuar cenisz świadczy tylko o TOBIE .....
zapodaj sobie mtv i podniecaj sie dalej bam'em jako najwyzej seniona przez ciebie postacia swiatowej kinematografii buehehehe..
"Widocznie tak sie w gronie przyjaciół obrażacie?" .. pytasz mnie czy stwierdzasz? jak pytasz to odpowiadam NIE ,tylko takich frajerzyn z marnym wyczuciem i bezgusciem jak TY!
p.s złota myśl dla Ali G YOŁ ----) użyj czasem mózgu!
Wojtku, sceny Cie obrzydziły w Requiem, tak ? A nic więcej tam nie ujrzałeś oprócz "tych scen"? No to mi przykro, widać jednak małą masz tą wyobraźnie... i przyznałbyś się do tego, ze "mumiowego" humoru nie rozumiesz, bo gdybyś zrozumieł, to byś tego nie nazwał, tak jak nazwałeś ...
Co do twojej wypowiedzi Justine to mam mieszane uczucia nie ładnie w taki dyskretny spsób ludzi obrażać niewiem jak dużą mam wyobraźnie bo nie sądziłem że jest na to jakaś miara, może mnie oświecisz? Zato ty pewnie masz ogroooooomną i rozumiesz każdy film?
"awet nie wiesz ,ze to jakie filmy ogladasz jaki repertuar cenisz świadczy tylko o TOBIE" Mylisz się mój drogi "kaziu" gdyż ja obejrzałem mnóstwo filmów a na tej stronie oceniłem ledwie ułamek tego co widziałem i to w najmniejszym nawet stopniu nie odzwierciedla moich upodobań czy gustu.
"zapodaj sobie mtv i podniecaj sie dalej bam'em" Bardzo bym chciał tylko że niemam kablówki heh ale dzieki za rade mistrzu p.s. Bama znam z filmu nie z MTV i cenie go za świeże podejście do życia a nie za wygłupy.
"pytasz mnie czy stwierdzasz?" Nie moge tego stwierdzić bo cie nie znam a że ty o mnie o to pytasz to już pokazuje jak ty rozgrnięty jesteś ;)
"tylko takich frajerzyn z marnym wyczuciem i bezgusciem jak TY!" Jestem frajerzyną bo obraziłem twojego boskiego "Hi Geja" ojojjej Straszne szkoda że mnie nie pobijesz za to? p.s złota myśl dla Ali G YOŁ ----) jesteś denny
genialny bo genialni tworcy
ale jednak nic nie przebije ich gagów kabaretowych..
;)