5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

i każę znanej i lubianej osobie powiedzieć że to jest sztuka...a potem na bilbordach, w telewizji, w prasie wcisnę wam kit w postaci "to będzie kultowe już przed premierą" to daje sobie głowe uciąć że w to uwierzycie.. zresztą czytajać wasze posty w ktorych najcześciej odmienne zdanie traktowane jest "z buta" mam wrażenie że nie prowadzi sie tutaj rozmów o kinie tylko wypuwa emocjonalne szambo.
Nie przekona mnie nikt kto potrafi okreżlić kogoś o odmiennych opiniach jako prostaka. Jeśli ktoś chcę podyskutować o poważnym kinie zapraszam.

ocenił(a) film na 10
yezior_2

Jezeli nasrasz na deske i uda Ci sie dla tego nasrania na deske stworzyc taki kontekst zeby to bylo smieszne na swoj absurdalny sposob, to bedzie to prawdziwa sztuka jaka jest dobry humor absurdu. Nie kazdy taki humor musi lubic, bo jest to kwestia gustu. Nie jestem zwolennikiem tekstow typu "jak ci sie nie podobalo to jestes gupi" i rozumiem to ze jak ktos nie trawi humoru absurdu to mu sie film nie spodoba. Mi jednak, jako fanowi humoru absurdu podobalo sie, a poniewaz dodatkowo zobaczylem wreszcie jakis przelom w polskiej komedii, bylem juz totalnie wniebowziety ;) Rozumiem, ze wkurza Cie gdy ktos "z buta" traktuje ludzi o odmiennych opiniach, ale badz laskaw nie sugerowac ze jak komus sie film podobal to znaczy ze jest bezmyslnym baranem podazajacym za jakims tam trendem, bo to tez jest bardzo "z buta".