5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

Kompletne DNO

ocenił(a) film na 1

W życiu nie widziałam gorszego filmu!!! Beznadzieja!!! Byłam dziś na nim z klasą i nikomu się nie podobało. Połowę przespaliśmy, połowę przegadaliśmy. I modliliśmy się, żeby się to wreszcie skończyło. I niby jak można ten film nazwać komedią?! Totalna porażka! Kompletne dno! Najgorszy film, jaki oglądałam!!!

ocenił(a) film na 8
elfka14

A wiesz dziecino co to absurd? Co to humor abstrakcyjny?

ocenił(a) film na 3
Radioactive_

absurd... a moze monty python zamiast tej zenady?

elfka14

A nauczyciele się śmiali??? za mało latek jeszcze macie na rozumienie filmów.Tych głębszych.

elfka14

a może nie za mało latek, choć wydaje mi się , że to film trudny w odbiorze , do zrozumienia.Ironia,improwizacj a,abstrakcja.Po prostu trzeba lubieć takie coś, dla tych co nie lubią komercji.

ocenił(a) film na 1
kori_ryba

człoweiku skoro to jest w kinie to jest komercją. Film trudny w odbiorze? co ty pleciesz ?! w końcu to komedia lub jak tam chcesz "ironia" niestety tak jak się spodziewalem ten film jest kompletnie nie śmieszne, jeden z wielu tegorocznych "komedi roku". Filmu nie powinni kręcić ludzie z kabaretu. Monty Python jest zdecydowanie lepszy od tego ble!

ocenił(a) film na 3
kori_ryba

Kori, masz 14 lat i zarzucasz komus ze ma za malo lat zeby zrozumial film? Młodszych od ciebie ciezko chyba bylo by tu znalesc. Wydaje mi sie ze kompleksy z powodu twojego wieku sa u ciebie mocno zakorzenione. Druga sprawa, ze tego tzw. "filmu" nie trzeba rozumiec bo nie ma w nim nic do rozumienia - trzeba po prostu czuc ten klimat i miec dosc niewyszukane poczucie humoru, najwyrazniej elfka14 nie spelniala tych wymogow. Ja zreszta tez ich nie spelniam, swoj glod na humor absurdalny zaspokajam do syta juz niewielka dawka Monty'ego Python'a (mam nadzieje ze juz o nich slyszales/as - jest to tzw. Klasyka).

Szczepan

1.Poprawiłem swoją wypowiedź, jakbyś nie zauważył.

2.Proszę, wyjaśnij mi jakie kompleksy bo jest to możliwe.

3.Zgadzam się, że trzeba czuć klimat, z resztą napisałem to wcześniej.

4.Znam Monty Pythona, oglądałem,mam ich DVD "Something completely different"-fajne jest, ale nie śmieszy mnie tak bardzo.

ocenił(a) film na 3
kori_ryba

Jak już wspomniałem, chodzi o kompleksy dot. Twojego wieku. Masz 14 lat i zarzucasz komuś, że może mieć za mało lat, żeby zrozumieć film. Widzisz związek?

ocenił(a) film na 10
Szczepan

Koleś nie jątrz.
Jak małolat jakiś rzuca kalumnie na ten film nie mając o jego sensie zielonego pojęcia to zapewne za młody jest by go zrozumieć i (albo) za mało rozgarnięty.
A jeśli "kori" ma czternaście lat i rozumie ten film, to znaczy że jest do przodu z rozwojem. I chwała mu za to.