w kinie jakiś facet przede mną zasnął, a nie wyszłam bo myślałam, że mojej koleżance się podoba, myliłam się. Film od początku do końca nudny, bezsensowny, z niepotrzebnymi przedłużeniami, ogólnie żałosny. śmiedzne rzeczy można wyliczyć na palcach jednej ręki, w rankingu najgorszych fi;mów, jakie kiedykolwiek stworzono, ten jest na pewno w pierwszej ytrójce, choć nie wiem gdzie dokładnie
"...w rankingu najgorszych fi;mów, jakie kiedykolwiek stworzono, ten jest na pewno w pierwszej ytrójce, choć nie wiem gdzie dokładnie"
Odpowiem ci napewno za woim ulubionym HOSTEL najżałośniejszym,najbardziej bezwartościowym ,dennym ,pustym i debilnym filmem a raczej "filmidłem"..żenuła
oczywiście, znowu wracamy do przeszlości, ciekawa jestem co byś mi odpisal, gdyby Hostel nigdy nie powstal
gdyby babcia miała wąsa byłaby dziadkiem..rzucasz się ,ze jaki ten film jest słaby "mniej niż nieskonczonosc na minusie" a sama ogladasz jeszcze wiekszą "kupę" i sie nią zachwycasz jakby było to arcydzieło wrzechczasów..
no iwęc jak mówiłam, co byś mi odpowiedział, gdyby Hostel nigdy nie powstał ciągle wracacie do tego dsamego tematu, może podoa mi się ten jeden co wszyscy uważąają za shit, ale może wymyślcie coś nowego
ale powstał ! a ty sie tym "dziełem" podniecasz to wystarczy żeby stwierdzić ,ze holiłucka "papka" to twoj znak i wsio...
Sorry Rachel ale niestety Hostel jest "GNIOTEM" jakich mało jak chcesz jakies porównanie to polecam polski film który mnie strasznie zaskoczył dosyć podobną tematyka a jak na polskie kino o wiele lepiej zrealizowany i mający znacznie więcej sensu tytuł "Billboard".
I na dodatek mądrala oraz wielbiciel rzucania "pawianami" haha zapraszam do ekipy pana "krzywoustego" napewno przypadniecie sobie do gustu.
Od kiedy szydzenie zludzi tylko dlatego że obejrzeli inny film niż ty jest ocenianiem elementarnej wiedzy filmowej? Zastanów się zanim coś napiszesz.
Wracamy do tego co zaczęłam, jesteś takim debilem, nie mogącym wymyśleć żadnycg argumentóe na coikolwiek, że uczepiłeś się jedenego i nie puszczasz, ponawiam pytanie, co byście mi odpowiedzieli, gdyby Hostel nigdy nie powstał. Poza tym oceniasz mnie tylko po tym jedym filmmie, jakby cały świat, cała reszta się nie liczyła. A co do tekstu wyżej o "holiłudzkich" filmach, fajnie napisane jeszcze się z czymś takim nie spotkalamm po drugie ktos kto nie ;lubi amerykańskich filmów, prawie nic nie lubi, no to macie się czym pochwalić
To widziałby jaki masz gust... Spójrzcie na oceny, które ten Pan/Pani dała Atakowi Klonów i Miss Agent... Bez komentarza. A' propos: Rachel odpowiedz mi co by było gdyby Hostel nie powstał? Hostel forever? NCMT
Dorośnijcie do tego że mamy demokracje i wolnosc wypowiedzi. Dla Rachel najlepszym filmem jest widocznie Hostel, najgorszym Hi Way - i ma racje bo tak moze byc dla niej. A to co wy prezentujecie to typowy efekt dzieciaka - oburzenie jak ktos krytykuje ulubiona zabawke.
a czy Wy nie wiecie, że o gustach się nie dyskutuje?? tu sa mają być chyba komentarze do konkretnego filmu a nie komentarze odnośnie gustu jakiejś osoby. dziewczyna wyraziła swoje zdanie a Wy zamiast poprowadzić z Nią polemikę to jeździcie po niej. To dopiero się "żenuła" nazywa :/