5,1 11 tys. ocen
5,1 10 1 11374
4,5 11 krytyków
Hi Way
powrót do forum filmu Hi Way

oglądając ten film i reakcję publiczności przyszło mi do głowy hasło, które wszyscy znają i które tutaj świetnie pasuje Hi-way - nie dla idiotów. Mamy tutaj do czynienia z wyśmienicie i inteligentnie podanym humorem, który nie śmierdzi prostotą i wyswiechtanymi pomysłami. Do tego filmu należy nabrać dystansu zanim człowiek pomyśli, że chce go oglądnąć. To nie jest kolejny kicz w stylu straszny film czy debilna komedia polska na wzór Kilera. To jest film, który przejdzie do historii jako ... no właśnie i tu brak mi słów :)

ocenił(a) film na 10
Michael_26

Zgadzam się całkowicie, nic dodać, nic ująć. Wczoraj byłem na Hi Way w kinie i chętnie bym poszedł jeszcze raz. Dziwi mnie ocena na filmwebie 6,91.

ocenił(a) film na 10
Kev86

Mnie natomiast ocena ta nie dziwi. Wystarczy spojrzeć że 60% społeczeństwa uwielbia Dodę i Mandarynę :) a 40% nie widzi nic złego mając przestępcę w rządzie. Polska to kraj idiotów ale ja kocham Polskę natomiast ich mieszkańców nie :)

ocenił(a) film na 7
Michael_26

Zgadzam sie ten film nie jest dla idiotów,a ocena na filmwebie (gdzie kroluje piła i american pie) jest niczym innym jak odzwierciedleniem gustów polskich "koneserów" kina i pstro mnie obchodzi ważne ,że ja ich uwielbiam.. Jaco i Pablo RLZ!!

ocenił(a) film na 7
Kev86

A czym jest filmweb i ocena na nim?? niczym skoro tu króluje harry potter ,piła i american pie ;P ważne że mi się podoba a ocena mam ja w d....!!
Jaco i Pablo RLZ!!!

ocenił(a) film na 7
Sammy_Jankis

ooops i to własnie filmweb i ich serwerki:p

ocenił(a) film na 10
Michael_26

No właśnie, polacy mają dziwny gust.
Ja za to gust mam zajebisty :) i tych którym Hi Way się nie podoba może mi być tylko żal.
:]

użytkownik usunięty
Michael_26

...mnie również brak słów. Kolejny nuuudny, tani film polski. Ja osobiście bardzo lubię filmy dla "idiotów". Nie cierpię iść do kina i się nudzić, albo co gorsze wysilać umysłowo :) .Bez przesady oczywiście. W tym przypadku jeśli miał to być film "...z wyśmienicie i inteligentnie podanym humorem" to dlaczego reklamowany jest jak każda inna "głupia" komedia? Można było w reklamie zaznaczyć, że to będzie ektra ambitna nuda! Zostałem lekko oszukany. Straciłem pieniądze, a najważniejsze, że i czas.

ocenił(a) film na 10

wreszcie jakieś rozsądne głosy, płakałem ze śmiechu, Hi-way jest wyj... w kosmos :D

urodzony8lipca

HEheheheheheheheheh
jak sie komuś nie podoba to niech se 4funTV pogląda!