PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395554}
5,3 53 tys. ocen
5,3 10 1 53377
3,8 8 krytyków
High School Musical 2
powrót do forum filmu High School Musical 2

hej znalazłem na necie ze niby film ma byc wyemitowany 7 wrzesnia o 19:00 na disney channel

piotrek_realfan

7 września o 19.00 są "Nowe szaty króla 2", sprawdzałam w programie. U nas będzie pewnie tak jak w Stanach, po pokazaniu wszystkich "Road to HSM2". Zostało jeszcze 5, czyli wg moich obliczeń w Polsce będzie 5 października :)

ocenił(a) film na 2
anetaa_2

Dokładnie wszędzie pisze, że 5 października a fani sobie wymyślają daty też sprawdzałam a jak ktoś nie wierzy to tu jest program : http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyf/index - proszę sobie poszukać 7 września

anetaa_2

High school Musical 2 - Polska Premiera
07.09.07 19:00
pozostało dni: 18 każdy wie ze jest 7 wrzesnia:)

ocenił(a) film na 2
mssikora

nie jest sprawdź sobie na programie, 7 września są jakieś szaty króla czy inne gówno :)

ocenił(a) film na 10
anetaa_2

O 19 nie ma "Nowych szat krola 2", ale "Kopciuszek 3: co by bylo gdyby"... nastpnym razem czytaj uwazniej.

kruszyna_ola

Tak, 7 września jest Kopciuszek 3 coś tam coś tam... wydaje mi się, że może ktoś znalazł, że HSM2 jest 7 września ale na jakimś innym Disney Channel, francuskim albo ponownie na Amerykańskim... na polskim DC HSM2 będzie w październiku...

ocenił(a) film na 2
kruszyna_ola

oj pomyliło mi się no już sama nie wiem co będzie wtedy xD ale wiem że nie będzie hsm 2 a szkoda :(