Jak zobaczę pozytywne zdanie na temat HSM to chyba będzie koniec świata.
Ludzie! Co wy macie do tego filmu?!
Co Ci ludzie wam zrobili, dając go na ekrany?
Szkoda mi Was.
Naprawdę.
heh nie zdziwię się jak zaraz jakiś debil przyleci i powie że to dno, porówna to do Ojca Chrzestnego i powie że to arcydzieło :)
boże święty !!! ile wy macie lat ??
nie wierzę że to czytam !! Do szkoły i to szybko uczyć się ortografii!!
albo w sumie... jak ktoś z góry zauważył Ojciec chrzestny to jest FILM pisany dużymi literami dla dużo starszych od was, dla was właśnie są produkowane takie takie.. dna, dla bezmózgowców, sory wielkie że to mówię taka jest prawda, jak przerzucicie się na kino wyższej kategorii zrozumiecie o co mi chodzi, oglądałam HSM i wiem co mówię, podrośnijcie trochę a zrozumiecie :)
Uwierz, nikt tego filmu do Ojca Chrzestnego nie porówna, gdyż byłoby to zbrodnią. Owszem, jeżeli podobają się wam filmy tego typu, można od czasu do czasu obejrzeć. Ale radzę czym prędzej przerzucić się na trochę bardziej ambitne produkcje. Wypowiadacie się o Ojcu Chrzestnym. Lecz część z was zapewne go nie oglądała. Nie piszę konkretnie o tobie. Poza tym prosiłabym o to, abyście zapamiętały, iż istnieje coś takiego jak WŁASNE ZDANIE. I uszanowały je. Ja na przykład tego filmu nie lubię i uważam że jest on banalny. Choć mimo to niektóre "głupie" ( za kolokwializm przepraszam) filmy mi się podobają. Dziękuję.
PS. Bryll, jeżeli chodzi o ortografię, to oni popełniają błędy specjalnie. Jest to pewien rodzaj prowokacji. Przecież na tym forum podkreślane są słowa z błędami ;)
Haha, to było niezłe z tym Ojcem Chrzestnym ;D tak to jest, jak się nie wie, o czym jest ten film i dlaczego jest tak ceniony ;D
Zgadzam się z footrzak, porównanie tego do Ojca... byłoby zbrodnią. Poza tym to zupełnie inna tematyka itd.
Wracając do pytania zadanego przez autora tematu: mnie nic ci ludzie nie zrobili. Ale jak widzę, wam zrobili - krzywdę. Dzieciom śliniącym się na widok MeeNskiEegoo^^ Zaca i SłiTa$nej:* Vanessy.
Strach pomyśleć, że to firma Disneya to popełniła... :(
Nie lubię być jak owieczka i mówić tego co większość ale w tym wypadku zgodzę się z większością osób, które się wypowiedziały na temat tego filmu, że jest on bardzo słaby, a wartości w nim pokazane są hmm.... ten film nie przedstawia żadnych wartości anie przesłania tak w sumie. Pozdro gimbusy. :]