Jaka piosenka podoba wam się najbardziej z tego filmiku mi : Everyday - ta piosenka jest cudowna, I gotta go my own way, Bet on it, Fabulous - te najbardziej ale tak to wszystkie mi się podobają :)
tak szczerze to sciezka dzwiekowa do tej czesci mnie nie zachwycila....jedynie dwa utwory mi sie podobaja : "What time is it?" i "Fabulous" ale to sa wyjatki.....a ogolnie to klapa coz...
no co ty Everyday Ci się nie podoba (lecz muszę przyznać, że piosenki w 1 były lepsze) :P:P
Still there for me i all or nothing njie są z hsm2 to są piosenki vanesski a still there for me to jets piosenka corbina spiewana z vanessa na jego debiutancka plyte :P:P
Mnie osobiście piosenki z drugiej części bardzo przypadły do gustu i słucham ich teraz ciagle . Soundtrack z 1 cz. jest już oklepany ,a teraz coś nowego. Moje ulubione piosenki to Gotta go on my own way i Bet on it :) Everyday też jest fajna ,ale tylko z filmikiem :) Pozdrawiam :)
ja na punkcie everyday mam fiola tak jak moja kumpela slucham ta piosenke na okraglo :)