PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395554}
5,3 53 tys. ocen
5,3 10 1 53377
3,8 8 krytyków
High School Musical 2
powrót do forum filmu High School Musical 2

czy ktos wie kiedy bedzie lecial ten film????

ocenił(a) film na 6
motylek1194

podobno ma być wlipcu ale w usa a u nas najprawdopodbniej w sierpniua ,albo w sierpniu w usa a u nas we wrzesniu

kamka_d

Ma sie pojawić w połowie sierpnia, ale nie wiem czy to tylko w USA czy także w Polsce.

ocenił(a) film na 6
AtkAsienka

No fajnie by było jak by leciał w sierpniu albo w lipcu :) jak będzie ktoś wiedizał dokładną date i godz (bo najprawdopodobniej poleci na Disney Channel) to prosił bym o napisanie :) Bo napewno wszyscy czekacie na ten film ;P :) pozdro

kotek658

Gdzieś czytałam że 17 sierpnia będzie oficjalna premiera w TV.

ocenił(a) film na 10
aga_37

Na Disney Chanell na stówę będzie! Ale nie wiem kiedy.

Zosia_94

Będzie. W piatek 17 sierpnia jest światowa premiera xD A z tego co mi wiadomo to Disney Channel amerykanski jak i euorpejske maja identyczną ramówke ;]. Tylko dubbing jest inny na każdym xD. Także caly swiat czekać musi do 17. :p

ocenił(a) film na 6
Maciek_WB

Oby to była dobra data :D Już sie nie umie doczekać ;)

ocenił(a) film na 10
Maciek_WB

czyli myslisz ze ten nasz polski disney channel tez puści czy jaki podaj mi nazwe czy cus bo nie wytrzymam. pozdro ;)

kamka_d

hmn,....jak 17 sierpnia to ja nie obejze ,o ile u nas tez to w tym sammym czasie puszcza chodz watpie (17 sierpnia swiatowa data :D:D moje urodzinki>

motylek1194

Film jest jutro (9.06.2007)
O 15.55!!!
Juz sie nie moge doczekać =D

ocenił(a) film na 10
agata_62

Na jakim programie?
Na Disney Channel sprawdzałam i nie ma.

agata_62

Nie prawda !!! Premiera swiatowa bedzie dopiero 17 sierpnia wiec nie wiem jak ogladalas :)

motylek1194

Premiera swiatowa bedzie 17 sierpnia w piatek o 20.00 na Disney Channel , ale nie wiem czy w polsce tez jezeli nie to bedzie jesienia :)

ocenił(a) film na 1
motylek1194

Na DC mówią że będzie w wrześniu.Ale oglądać można na antenie DC chyba od sierpnia "Road HSM2" czy jakoś tak.

motylek1194

w USA bedzie lecial 17 sierpnia w w polsce podobno 26 wrzesnia na DCH ale nie jestem pewna
Zapraszam na www.hilhsmwszystko.blog.onet.pl

milcia494

jakąś godzinę temu na DC była reklama że premiera HSM2 będzie 27 lipca o godz. 19.00 na DC :)

Margaret_87

chyba chodzilo w tej reklamie o Road to the HSM2 .... a nie o film.....

ocenił(a) film na 10
milcia494

w USA 17.08 8/7c. wiem bo ciagle leca reklamy. juz sie nie moge doczekac. a w Polsce nie mam pojecia.

motylek1194

17 sierpnia- premiera USA
5 października- premiera w Polsce na polskim Disney Channel