Akcja podwyżania średniej . Niech wpisują się tutaj ci którzy lubią ten film i ich aktorów niech podwyżają mu średnią aby zrobi na złośc złośliwym ludziom którzy tą średnią obniżają
Ma sens podwyżanie średniej takiemu filmowi?
PS. Dlaczego ludzi, o z deczka lepszym guście filmowym nazywasz złośliwymi?
Osobiście nie oglądałem, ale emka twój post to coś niesamowitego... Dlaczego uważasz się za kogoś o lepszym guście filmowym? Jedni lubią takie kino, drudzy inni, a osoby trzecie powiedzą o tym co ty lubisz 'ścierwo'. Nie krytykuj, i nie bądź krytykowany.
Aha. Tylko chciałabym jeszcze odpisać koledze/koleżance, że nie zamierzam powstrzymywać się od krytyki tylko dlatego, żeby nie zostać skrytykowaną. Co do gustu. Masz rację każdy lubi inne kino, ale nie każde kino to ten sam poziom. Moją naprzykład słabością, jeżeli chodzi o filmy jest "Nigdy w życiu", za to "Łowca Jeleni", który jest o stokroć lepszym filmem, niesamowicie działa mi na nerwy i zdaję sobie sprawę, że jeżeli miałabym bardziej wyszukany gust to film ten bym polubiła i w pełni doceniła.
Znaczy się ofc. mi się ten film nie podoba, dla mnie to gniot, ale ok. Rozumiem gusta są różne, ale niech nikt nie mówi, że jego gust jest lepszy.
Ten temat jest nieważny !!! Mój młodszy brat zalogował się na swoim kompie na moje konto ! I wypisuje bzdury jakieś !
mnie też się film podoba i uważam, że jest za wiele negatywów na forum wszystkich trzech części. W sumie jestem już dorosła i jakoś podoba mi się, ale uważam, że mało jej scen uczuć pomiędzy Troyem i Gabriellą, na przyjkład kiedy do niej do Stanford przyjechał to powinna mu się rzucić na szyję i go zacząć całować, w ogóle ich pocałunki jakieś dziecinne były.. ale no cóz... Disney wyprodukował