PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Premierę HSM przeżyłam, bo nie wiedziałam czego mam się spodziewać po tym filmie. Okazało się, że to dno. Przed jak i po wejściu na ekrany drugiej części, słuchałam w każdym miejscu publicznym, jak nastolatki się tym podniecają. Coraz bardziej mnie to wkurzało, bo wg mnie tylko ktoś, kto naprawdę nie zna się na kinie, może docenić taki szajs. A tu wszędzie tylko gadanie typu:"HSM jest super. Zac i Vanessa to najlepsi aktorzy" (w rzeczywistości wypowiedzi były bardziej powalające). Na razie trochę ucichło, ale co będzie gdy powstanie HSM 3? Tego chyba nie przeżyję...
Pozdro dla wszystkich anty-fanów tego filmu.

Roksana_2

Zgadzam się.
Współczuje ludziom,którzy niedoceniają prawdziwego kina (Z Alem Pacino,Johnnym Deppem lub Robertem De Niro i wiele innych)...
Zachwycają się czymś co nie jest ani filmem,ani serialem.To coś się rozciaga jak guma do żucia,która przykleja się do tych fanów tego shitu.
Tak dennego czegoś to dawno nie widziałam.,,Aktorzy'' grają tam tak że żal dupe ściska,sama ta scena w której to lala Vanessa się dowiaduje ze Troy ją okłamywał.Jak śpiewa i się przymieszcza jak skończona lafirynda.
Z trudem wytrzymałam do końca,bo już mi się zbierało na sen...1\10!

Dziękuje za pozdrowienia ,ja też pozdrawiam antyfanów:)