Napiszę soć, co może zaskoczy wiele osób, ktore twierdzą, że film ten jest dla 12 latków. Pracuję w kinie i
dzisiaj miałem zmianę na kasach biletowych. Oczywiście masa ludzi chodzi na ten film, ale, co przyznaję mnie
również zaskoczyło ponad 50% widowni to studenci i osoby w wieku ok 18 lat. Tak, tak... Prosząc o pokazanie
legitymacji, żeby mieć bilet ulgowy masa ludzi właśnie okazywała legitki studenckie. Było też trochę osób w
wieku ok 30 lat. 12 latki też sie znalazły, ale musze przyznać, że myślałem, że to własnie one będa siła
napedową, no ale tak nie jest. Wiec nie piszcie kiretynskich postów, że to film dla dzieci itd, bo kazdy lubi coś
innego. Może ktoś lubi taniec i choreografie ( jak ja) i dlatego ogląda te filmy. Nie jestem fanem Vanessy i
Zaca, ale lubię musicale i pomimo iż mam 21 lat to wybiore sie na ten film :P Wiec pisząc jakie to gówno itd
nie oglądając nawet tego filmu tylko się pogrążacie...
popieram :) mi sie bardzo podobaly wszystkie czesci ale mimo to chyba 3 najlepsza :) uwielbiam filmy z muzyka i tancem :D
ja też nie jestem ich fanką, a chcialabym obejrzec ten film, bo tak jak wy uwielbiam musicale, taniec muzyke... ;)