PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Cudowny !!!

ocenił(a) film na 10

Wg mnie ta część jest inna, lepsza, najlepsza. Piosenki cudowne... Byłam dziś na tym filmie w kinie i cały czas prawie płakałam. Ten film, jest wspaniały, cudny, taaki romantyczny. :D Najbardziej mi się podobały te smutne, romantyczne piosenki, momenty, chwile... Ale i tak dobrze się skończyło.

ocenił(a) film na 10
anetka5000

Tez uważam ze film był świetny! Chociaż niektórzy nie oglądając go powiedzą ze HSM jest beznadziejny... ale to oni są beznadziejni bo pieprzą głupoty...

Kamcia_lov

Oj tak! Zdecydowanie najlepsza część - i ze względu na piosenki i choreografię, a także sam pomysł fabuły! Koniecznie pójdę jeszcze raz!;))

KateBells

zgadzam sie z wami moimi zdaniem to byla najlepsza część(a co sie rzadko zdarza zeby ostatnia część byla najlepsza) SUPER ;]

ocenił(a) film na 10
tweety_4

spodziewalam sie czegos wspanialego ale i tak film mnie zaskoczyl :) swietna muzyka, choreografie i ogolna fabula :) zdecydowanie najlepsza czesc :D chetnie obejże go jeszcze raz tylko tym razem bez dubbingu ;)

ocenił(a) film na 2
ka_go

uhhh przesłodzone to jak lukier... Nie wiem co wy widzicie w tym takiego sweet... ten róż aż po oczach j*bi* ;/ nie widzę tu nic ciekawego i godnego uwagi porządnego, szanującego się kinomana i nie wiem z jakich powodów tu się rozklejać?

Kamcia_lov

Oglądałem i uważam, że film jest gorzej niż beznadziejny. Też pieprzę głupoty, czy chcesz mieć monopol na jedynie słuszną prawdę i zakazujesz mi mieć własne zdanie?

ocenił(a) film na 1
anetka5000

Mogę powiedzieć tylko jedno - film tak jak pozostałe części jest żałosny. Taki "sweetaśny", przewidywalny i ogolnie rzygac się che . to tyle .

anetka5000

Błagam, nie załamujcie mnie już!
Jeszcze zwymiotuję i co będzie?!

ocenił(a) film na 3
mii

Film jest okropny !
Nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
Nigdy nie nudziłam się tak w kinie jak na HSM3.
Nikomu nie polecam !

Sophie95

A ja myślę wręcz przeciwnie.Najlepsza część ze wszystkich!!Możecie mówić co chcecie, ale nie wmawiajcie mi i innym fanom że jesteśmy dziecinni i bez mózgów, bo tak nie jest!!Każdy ma swoje upodobania i ja wole filmy o szczęśliwych zakończeniach niż bezsensowne strzelaniny!!!

akszeinga95

A kto mówi o strzelaninach?!
Właśnie tym tekstem pokazujesz swoją inteligencję.

użytkownik usunięty
akszeinga95

nawet bardzo bezsensowne strzelaniny wydają się bardziej realne o tego, co zostało pokazane w tym gównianym HSM3.

ocenił(a) film na 10

Ale z was... nie dokończę tego, bo to mogą czytać małe dzieci ;)
przecież w Sharpay o to chodziło, ze ma być słodka, aż za! jak dla mnie ten film jest cudowny. 2 część mi się aż tak bardzo nie podobała. właśnie ona była sweet.
polecam film dla tych którzy lubią lekkie przyjemne filmy. mogą nawet pójść na to dorośli i też im się spodoba :)
tylko takim 15-18 lat się nie podoba, bo się chcą wywyrzszać. czasem piszą takie bzdury i myslą ze są lepsi, nawet jeśli im się trochę podobał taki film.

dropsia12

A ja mam 19 lat i się za starą nie uważam, bo w końcu jeszcze mam to "naście" ;) HSM 1 i 2 oglądałam jakoś pół roku temu (może rok) w tv i jedyną moją reakcją na to były parsknięcia śmiechem i patrzenie z niedowierzaniem, jak można coś takiego dopuścić do szerszej publiczności. Żeby było przyjemniej, moja mama oglądała te filmy razem ze mną. Uwierzcie mi, ona jest naprawdę tolerancyjna, ogląda też filmy dla dzieci i młodzieży z czystej ciekawości. Przy HSM śmiała się głośniej ode mnie^^.
Moja 12-letnia kuzynka również trzyma się od tego filmu z daleka.

W takim razie czego to kwestia? Wieku? Widocznie nie. W moim wypadku to chyba rodzinne.

ocenił(a) film na 10
aredhela_4

dorośli ludzie najczęściej gdy oglądają HSM mówią, że fajny, ale bardziej dla młodzieży i tak właśnie jest.
to znaczy... niektórzy po prostu nie mają gustu, ale to już nie ich wina. ja oj wiele filmów oglądałam. komedie romantyczne, sensacyjne, horrory itd. w ogóle uwielbiam chodzić do kina i oglądać TV. dla mnie HSM przy różnych produkcjach dobrze się trzyma.

dropsia12

Sugerujesz, że nie mam gustu?!
Ja również często chodzę do kina i jak na swój wiek, naoglądałam się w życiu naprawdę wiele filmów. HSM może trzyma się nieźle, ale przy filmach pokroju American Pie.

ocenił(a) film na 10
mii

powiedziała co wiedziała <brecht>
american pie to film dla ludzi, którzy lubią filmy głupkowate i erotyczne. nie mówię, że to źle jeśli komuś się podoba.
HSM jest na pewno lepsze.

dropsia12

uważam że film jest najlepszy

Iron_Man19

Byłem na "High School Musical 3: Senior Year" w kinie już 3 razy. Zamierzam wybrać się jeszcze raz i tyle razy ile mi się uda. Tak jak parę osób z tego tematu i autora, uważam że film jest cudowny, fenomenalny. Zrobicie mi coś, że mam swoje zdanie? I że uwielbiam takie produkcje?

użytkownik usunięty
Logerman

Tak, zrobimy. Znajdziemy, złapiemy, zbijemy i zabierzemy pieniądze, które trzymasz na kino.
Pisz tak dalej - będziesz prawie tak samo 'fajny', jak fanki HSM.

Czy ty uważasz że jesteśmy nienormalni bo lubimy takie filmy???Nie znasz nas i nie masz prawa oceniać czy jesteśmy fajni czy nie!!

użytkownik usunięty
akszeinga95

gdzie napisałem, że jesteście nienormalni? czy ty wiesz, co piszesz? dlaczego nie mogę powiedzieć o kimś, że jest fajny lub nie?

A za to co piszesz, mógłbyś trafić za kratki. Niech się każdy ze mnie śmieje teraz, proszę bardzo! Ale na pogróżki sobie nie pozwolę.. I nie obchodzi mnie to, jeśli sobie tylko żartowałem ;/

Logerman

na końcu miało być napisane - żartowałeś*

Logerman

I jeśli chodzi o tą "fajność". Tak chce być fajny jak inne fanki. Jestem dumny z tego a Ciebie to powinno g*wno obchodzić ;/ Czy to takie złe, że mam swoje zdanie? Moim zdaniem nie? Nigdy mi się nie przydarzyło aby kogoś obrażać, ale w tym przypadku przegiąłeś. Brak mi słów..

użytkownik usunięty
Logerman

o kurcze, ale ja na was wszystkich bluzgam, że aż strach! tak wam wszystkim grożę, że na wstępie za groźną minę dostanę 10 lat! obraziłem was totalnie!
zawał...