PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46530
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

A ja tam bardzo lubię ten musical! Grają tam wspaniali aktorzy: Van, Zac, Ashley... Naprawdę exstra śpiewają, bo w końcu w musicalach najlepsze są piosenki! Nie mogę się doczekać premiery! :)

anetka5000

wspaniali aktorzy?
ekstra śpiewają?
w musicalach są najważniejsze piosenki?

R.I.P

anetka5000

Ta, ale żartujesz prawda?

anetka5000

Ashley - potrafi śpiewać, i Lucas również. Zac i Vanessa.? To nie sa aktorzy... to cą... hmm.. nawet nie wiem czy podludzie. Zac nawet nie śpiewa na prawde - inny paszczak śpiewa oryginały jego piosenek - bynajmniej 90%... wiec. o talencie w jego przypadku raczej mówić nie można...

PaTeXi

Przykro mi mylisz się... Tylko w pierwszej części ktoś podkładał głos pod Efrona, bo ten śpiewać nie mógł z powodu mutacji głosu.
2 i 3 część to już jego wykonanie piosenek...

anetka5000

ja też lubię ten film, jest ciekawy, barwny i wesoły. przynajmniej można odetchnąć chwilę i posłuchać fajnych piosenkek.

ocenił(a) film na 4
anetka5000

nie jestem tam wielką fanką tego filmu, ale oglądałam go. i nie chcę na siłę ośmieszyć ludzi, którzy go lubią, ani wmówić im, że to "ścierwo" lub "chłam", tak jak niektóre osoby na tym forum. za Vanessą i Zac' iem za bardzo nie przepadam, ale uważam, że mają ładny, czysty głos. i dobrze, że nie mają niskiego albo jakiegoś takiego mocnego, bo to by do tego filmu nie pasowało. chociaż fabułę już teraz można przewidzieć to i tak się wybiorę z koleżankami. tak dla rozrywki :)

Kasiulex95

Nieliczna, sensowna wypowiedź. Można nie lubić Zaca, Vanessy i całej Disneyowskiej generacji (tu zaliczam się również i ja), ale nie piszcie, że to "podludzie" czy że nie potrafią śpiewać.
Filmy typu HSM nie są ambitne i nie mają być, one mają zarobić.

Fuck_like_a_star

Dokładnie! Na początku byłam bardziej za aktorami ale teraz przystopowałam i uważam, że film jak film, ale ja go zwyczajnie lubię co już nie raz powtarzałam. One są dla kasy i dal rozrywki...