PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Nikt jeszcze nie widział tego filmu, a już pojawiają się oceny... Nie wspomnę o tych wszystkich wyzywających prowokacjach na forum bo to będzie zawsze, ale oceny? Są dostępne tylko parosekundowe fragmenty a już pojawiają się oceny? Bez sensu...

piratka4

Skąd wiesz, że nikt go nie widział? Światowa premiera już sie odbyła.

Nathalie

Światowa dla wybranych? No w każdym razie w innych źródłach pisze, ze dostępne będą dla ogółu później? No chyba że akurat tam jest źle napisane. Poza tym, gdyby był dostępny to już dawno całe piosenki byłyby dostępne na youtube itd...

piratka4

odsyłam do strony oficjalnej...
http://disney.go.com/disneypictures/highschoolmusical3/

piratka4

Przecież na youtube są dostępne całe piosenki, więc nie wiem w czym problem. Choćby ta: http://pl.youtube.com/watch?v=nmJl1HqSAJ8

utopsie_

To jest jedna piosenek z 3... ale co cały film oceniać po jednej czy dwóch piosenkach?

użytkownik usunięty
piratka4

Ty piratka jesteś fest zacofana, wszyscy już to oglądali na TV Białystok.

Tak, a ty jesteś największym idiotą na tym forum? I co stało się coś przez to?

ocenił(a) film na 3
piratka4

mhm... jak to nikt nie oglądał? wczoraj odbyła się w Cinema-City Arkadia premiera polska. moim zdaniem ten film to totalne nieporozumienie, ale myślę, że młodszym widzom się spodoba.

ocenił(a) film na 3
kaamaa

acha, i na tej premierze byłam ja + jakaś stówka osób. więc to nie jest 'nikt'

kaamaa

tak ale to było wczoraj a poza tym ta premiera była chyba nie dla każdego, bo w reszcie kin będzie film dostępny od piątku... Ale wcześniej takiej premiery nie było, a opcja oceniania jest od dawna... Dobra już nieważne skoro tak to jak chcecie...

piratka4

Opcja oceniania dostępna jest nie od dawna jak to piszesz tylko od soboty (gdy była światowa premiera).
Ja juz zawczasu wystawiłam 1 . ;))

LegallyBrunette

No właśnie... Oceniać bez obejrzenia? A to, ze wystawiłaś ocenę bo już wiesz, że ci się nie będzie podobał? To jak ocena książki po okładce...

piratka4

Ja oceniam po 2 poprzednich częściach . Choć myślę ze zmienię ocenie na 2 lub 3 po obejrzeniu filmu ;D

ocenił(a) film na 6
piratka4

Przecież to jasne, coś musi być beznadziejne, bo poprzednie części były beznadziejne, a poprzednie części były beznadziejne, bo nie jest to ckliwy dramat, w którym cała opowieść sie skupia na cierpieniu głównego bohatera(którego gwałci matka a psychicznie molestuje ojciec) popełniającego w scenie finałowej samobójstwo po przez wieszanie się na krawacie w sypialni rodziców, co ma symbolizować sprzeciw dla całego jego poprzedniego życia i unaocznić społeczeństwu, jak niewinne dziecko skazane było na cierpiętniczą egzystencje.

Bo Polska "młodzież wogule" odgradza się grubą scieżką od wszelkiego aintelektualizmu.

użytkownik usunięty
piratka4

"Tak, a ty jesteś największym idiotą na tym forum?" - to było pytanie, więc odpowiadam: nie jestem, jestem nawet znacznie bardziej błysotliwy, niż ty.

piratka4

heh tak logicznie myślac to nie którzy mieszkają za granica i mogli go juz ogladac;))) bo premiera tam juz sie odbyla:P

diary_of_dreams

zależy gdzie... Poza tym nawet w ameryce premiera będzie jutro... Odsyłam no oficjalną stronę...