Nikt jeszcze nie widział tego filmu, a już pojawiają się oceny... Nie wspomnę o tych wszystkich wyzywających prowokacjach na forum bo to będzie zawsze, ale oceny? Są dostępne tylko parosekundowe fragmenty a już pojawiają się oceny? Bez sensu...
Światowa dla wybranych? No w każdym razie w innych źródłach pisze, ze dostępne będą dla ogółu później? No chyba że akurat tam jest źle napisane. Poza tym, gdyby był dostępny to już dawno całe piosenki byłyby dostępne na youtube itd...
Przecież na youtube są dostępne całe piosenki, więc nie wiem w czym problem. Choćby ta: http://pl.youtube.com/watch?v=nmJl1HqSAJ8
mhm... jak to nikt nie oglądał? wczoraj odbyła się w Cinema-City Arkadia premiera polska. moim zdaniem ten film to totalne nieporozumienie, ale myślę, że młodszym widzom się spodoba.
tak ale to było wczoraj a poza tym ta premiera była chyba nie dla każdego, bo w reszcie kin będzie film dostępny od piątku... Ale wcześniej takiej premiery nie było, a opcja oceniania jest od dawna... Dobra już nieważne skoro tak to jak chcecie...
Opcja oceniania dostępna jest nie od dawna jak to piszesz tylko od soboty (gdy była światowa premiera).
Ja juz zawczasu wystawiłam 1 . ;))
No właśnie... Oceniać bez obejrzenia? A to, ze wystawiłaś ocenę bo już wiesz, że ci się nie będzie podobał? To jak ocena książki po okładce...
Ja oceniam po 2 poprzednich częściach . Choć myślę ze zmienię ocenie na 2 lub 3 po obejrzeniu filmu ;D
Przecież to jasne, coś musi być beznadziejne, bo poprzednie części były beznadziejne, a poprzednie części były beznadziejne, bo nie jest to ckliwy dramat, w którym cała opowieść sie skupia na cierpieniu głównego bohatera(którego gwałci matka a psychicznie molestuje ojciec) popełniającego w scenie finałowej samobójstwo po przez wieszanie się na krawacie w sypialni rodziców, co ma symbolizować sprzeciw dla całego jego poprzedniego życia i unaocznić społeczeństwu, jak niewinne dziecko skazane było na cierpiętniczą egzystencje.
Bo Polska "młodzież wogule" odgradza się grubą scieżką od wszelkiego aintelektualizmu.
"Tak, a ty jesteś największym idiotą na tym forum?" - to było pytanie, więc odpowiadam: nie jestem, jestem nawet znacznie bardziej błysotliwy, niż ty.
heh tak logicznie myślac to nie którzy mieszkają za granica i mogli go juz ogladac;))) bo premiera tam juz sie odbyla:P