Bedę sie modliła , żeby ten durny film nie powstał !! Głupy zakochane w tych "aktorach" znowu będą sie podniecac ;" Oh ah Jaki cuddowny film .."
Żal i nic wiecej .
A ja odmówię modlitwę razem z tobą... Moja koleżanka kocha HSM. Ciągle o tym gada... mA Płyty DVD, ścieżkę dźwiękową, bluzkę i książka, a Bóg jeden wie co jeszcze...
Dajcie spokój.Wg mnie trochę przesadzacie. Ja oglądam ten film ze znajomymi i mamy niezły ubaw śmiejąc się z kwestii wypowiadanych przez aktorów i z ich marnych umiejętności. Czasem nawet śpiewamy. Wszystko można zawsze obrócić na swoją korzyść:D
Nie i jeszcze raz nie... STOP lateksowym "chłopcom" i wiecznie szczęsliwym dziewczynom - cud i miód ktory splywa z ekranu wprawia w oglupienie i powoduje wymioty.
nie no, znowu?! ile mozna?!!!! te dzisiejsze dzieci maja wode z mozgu przez takie filmy...nic tylko słitaśny i kofffany Zac;/... to juz Step up jest lepsze bo w nim sa chociaz jakiekolwiek uczucia a w HSM to co? dziewczyna sie martwi jedynie o to:"bozeeee ona ma taka sama kiecke jak ja!aaaaaaaaaa"...............;/
O nie to przesada Step Up jest zajebiste i HSM też sam jesteś wielkie Gówno jak ci się coś nie podoba to nie musisz tego pisać żenada poprostu totalna żenada :/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/
Proponuje wszystkim krytykantom filmów dla dzieci przerzucić sie na jakieś filmy dla dorosłych. Może jakiś Terminator albo Rambo ? Tam jest dużo krwi i zabijania i na pewno nie jest przesłodzone.
Co chcesz od terminatora około 3 oskarów dostał, poza tym oba te filmy są na pewno ambitniejsze niż te całe HSM ; o
Skoro premierę przewidziano na 17 października tego roku, to raczej film jest już prawie albo i nawet w całości nakręcony... xP
"Skoro premierę przewidziano na 17 października tego roku, to raczej film jest już prawie albo i nawet w całości nakręcony... xP
A jeszcze do tego plakat wypuścili. Masakra, masakra :(:(:(
To jest bardzo gleboki film o wielu dnach! Jest tam milosc, zazdrosc, cierpienie, dazenie do celu za wszelka cene i co najwazniejsze piekny spiew i taniec. Poza tym bohaterowie sa jasnowidzami i maja niesamowicie dobra pamiec do zapamietywania tekstow utworow. Daje nam to wiele lekcji zyciowych:
a) jesli wstaniesz nagle podczas lunchu w swojej szkolnej stolowce i zaczniesz spiewac, wszyscy sie przylacza i zatancza idealnie zgrany uklad,
b) kiedy postanowisz ze podczas lekcji masz ochote wyrazic swoje emocje spiewajac o milosci bardzo wysokim glosem ( a jestes facetem) mozesz byc pewny ze Twoi kumple poklepia Cie po wszystkim po plecach i bedziesz widzial w ich oczach wspolczucie; nauczyciel w takiej sytuacji nie wywali Cie z lekcji. nie nie. on bedzie siedzial przy biurku i bujal sie rytmicznie.
c) jesli jest jakas dziewczyna ktora Cie nie znosi i chce odbic Ci chlopaka na samym koncu napewno bedzie Twoja bardzo dobra kolezanka.
d) wszystko zawsze konczy sie dobrze i po wszystkich zawirowaniach warto pochodzic i pomachac lampionami oraz pospiewac.
Ja czuje sie gleboko poruszona tym filmem i wrecz snie po nocach o kolejnej czesci :D
Hahahahahahaha uśmiałam się, jak to przeczytałam :D
Tak na marginesie to widziałam 2 części i modliłam się, żeby :
1. Przestali śpiewać ( Oni nazywają to śpiewem )Opera jest o 100 razy lepsza. Na prawdę ...
2. Przestali tańczyć -.- ( Oni nazywają to choreografią. No sorry ale chyba już na balet wolałabym sobie popatrzeć albo przynajmniej obejrzeć film, gdzie mrówki jedzą inne owady ... Przynajmniej jakaś akcja).
3. Żeby skończyły się durne dialogi -.-
4. Żeby skończył się film -.-
Długo się zastanawiałam czy wyjdzie 3 część a tu patrze na Filmwebie, że niestety wyjdzie. I tylko zastanawiam się, co nowego wymyślą, skoro tamci są już ze sobą pogodzeni ? znów ich ze sobą skłócą i na koniec filmu pogodzą ? ŻENADA !
Szczerze mówiąc żal mi Was ludzie. Widać, że nie macie do siebie zupełnie dystansu i że nie potraficie zwyczajnie śmiać sie z tego. I co z tego, że wszystko w tym filmie jest takie kiepskie? Według mnie chociażby dlatego można sie z niego pośmiać i pożartować. Czy ktoś tutaj ma w ogóle JAKIEKOLWIEK poczucie humoru?
Ależ my wlasnie o tym mowimy. Mozna sie posmiac i jest polewa. Ale sama musisz przyznac ze film jest zalosny. Z tym ze w swojej zalosnosci po prostu zabawny. Ja np. jak mam kiepski dzien lubie obejrzec HSM zeby poprawic sobie nastroj. Czasem nawet z nimi spiewam:D ale Ty o tym wiesz :D
Oczywiście, że wiem. I to jest najlepsze. Nie rozumiem dlaczego wszyscy podnoszą taki krzyk. Kto Wam karze oglądać ten film?
Przesadzacie. Istnienie tego filmu chyba nie powinno Wam przeszkadzać. Nikt nikogo nie zmusza do oglądania czy śledzenia życia bohaterów. Skąd u Was ta pogarda wobec fanów HSM? Zapewne preferujecie ambitne kino i nie zniżacie się do poziomu tych "podniecających się głupów"? Bez urazy, ale to śmieszne. Każdy ma prawo do własnego gustu, nieprawdaż? Ktoś mądry kiedyś powiedział, że nie to świadczy o człowieku, jakie ma zdanie, ale w jaki sposób je wyraża.
"Tak na marginesie to widziałam 2 części i modliłam się, żeby :
1. Przestali śpiewać (...)"
Zastanawia mnie, po co oglądać coś, czego się tak bardzo nie lubi.
Pozdrawiam.
Obejrzałam go do końca, bo liczyłam na to, że film jeszcze mnie czymś zaskoczy. A chyba nie zabronisz mi oglądać beznadziejnych filmów, a potem wypowiadać się na ich temat ? Na tym polega krytyka.
chyba Cię trochę ponosi:) Czy powiedziałam coś, co wskazywałoby na to, że "zabraniam Ci oglądania beznadziejnych filmów"? Albo, że nie wiem, na czym polega krytyka?
Pozdrawiam.