Propozycja (propozycja) dla anty-fanów: nie kupujcie biletów na najnowszą 3 już część bo tracicie kasę na film z którego i tak nic nie wyniesiecie. Co do 1 i 2 leciały w tv nie dziwię się że obejrzeliście ale jak leci w kinie i wiecie czego się spodziewać to po co? Będziecie potem na forum pisać że niepotrzebnie wydaliście kasę, że to taki chłam że aż usnęliście itd... po co psuć sobie nerwy?
Nerwy a kto tu ma psuć sobie nerwy ja oczywiście lubię HSM ale jak ktoś jest anty fanem to po co ma niby oglądać go jak i tak tego filmu nie lubi :/ a potem bedzie pisał głupie komentarze na jego temat pf..
ojej!parę dni po premierze albo nawet kilka dni przed będzie na Disney Channel i w internecie i jeśli ktoś taki jak ja będze chciał to obejrzeć i upewnić się że to szit nie musi iść do kina.Pozdrawiam.
(ps.do osoby powyżej :chętnie bym po tobie zjechała bo nie mogę Ci tego zapomnieć jak nazwałaś mnie żenadą ale tego nie zrobię bo taka aż złą nie jestem.Zreszą co do twojej wypowiedzi jaki był by świat gdyby do kina chodzili sami miłośnicy rzekomego filmu.Gdzie miejsce na anty?Ktoś może wręcz nie cierpieć 2 poprzednich części a to mu się spodoba mimo że poszedł do kina z nastawieniem negarywnym.A może chciałąbyś żeby tu byli tylko fani i stawiali same 10?
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam )
sory ale nie lubisz tego filmu to po co piszesz komentarz a po 2 ten kto lubi ten film to nie obchodzi go jakiś tam anty fan a jak ktoś nie cierpiał 1 częsci to po co oglądał 2.Tak sami fani tylko wchodzą na forum o HSM a nie anty którzy piszą beznadziejne komentarze no sorry :/
OK no ale już wyzywać a nie oglądaliście.
Chociaż... nawet jakby sie okazało że ten 3 film sie udał to i tak robilibyście wszystko żeby go skrytykować. Nie będę wyzywać, to była zwykła propozycja.
Jest wielu ludzi na forach filmwebu którzy potrafi ą się zachować i swoje wypowiedzi pisać kulturalnie ale akurat dziwnym trafem na forach wszystkich hsm zebrało się najwięcej tych którzy przeklinają, czepiają się itd.
Nie mówię w tym momencie do ciebie Leona ale niestety zwróciłam na to uwagę. Kulturalnie zwróciłam uwagę że ci co nie lubią i nie spodziewają się niczego lepszego żeby sobie głowy nie zawracali ale skoro koniecznie chcecie robić sobie opinię największych chamów na forum to proszę was bardzo.
OK sorry za wszystkich których to uraziło a którzy zachowują się kulturalnie. Reszta mnie nie obchodzi:P