PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Od razu przepraszam zagorzałych wrogów HSM, ale nie mogę sam żyć w takim smutku. Spowodował go ten news:

http://www.filmweb.pl/News?id=42315

ocenił(a) film na 1
VaDeR_ek

NIEEEEEEE !!!!!!! TYLKO NIE TO !!!!!! MASAKRA!!!!!

ocenił(a) film na 1
Antonio_Montana

NIEE!!!!!!!!!!!
TYLKO NIE TO BŁAGAM!
ZWYMIOTUJE TYM GOWNEM!:(

VaDeR_ek

Ja osobiście spadłam z krzesła!!!
Trójki nie mogę już przeżyć, a jak będzie czwórka to chyba w deprechę popadnę...
Oż... muszę się iść czegoś napić!!

VaDeR_ek

Lubie ten film ale bez przesady, czwarta część? I co oni tam zrobią? Wesele Troy'a i Gabryjeli? (sorry nie wiem jak sie jej imię pisze. A potem co? może życie ich dzieci? Bez przesady wszystko ma swoje granice.

ireth_primula

mi koleżanka powiedziałam że marzy aby powstało jeszcze 1000 części.Drugiego dnia już nie żyła.Ale że 4 część i jeszcze 3 teraz będzie.Nieeeeeeeeeee!

ocenił(a) film na 7
VaDeR_ek

Aloe jest i dobra nowina ..... Nie należy się również spodziewać, by w kolejnym filmie pojawiła się cała obsada dotychczasowych musicali.

czyli ni będzie ślubu :P:P:P

Bella_94

sądzę że będzie cała obsada i niech se ślub będzie.potem nie nakręcą kolejnych części...chyba...

ocenił(a) film na 7
Jenks

mam nadzieję że to było z ironią?!!!!

Ufff

Bella_94

jasne!coś ty mam nadzieję że podczas tego ślubu na szkołę( bo gdzie indziej można robić taki ślub) spadnie bomba atomowa.albo po prostu pojadę z koleżankami na plan filmowy.następnego dnia w telewizorze będą fakty o masowej zagładzie na planie filmowym HSM 3. HAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH!

ocenił(a) film na 7
Jenks

o to jest bardzooo dobry pomysł

a zabierzecie mnie ze sobą??? <prosi>

Bella_94

jasne im nas więcej do tępienia lachonów i żelików tym lepiej!

VaDeR_ek

Co bardzo fajny film hsm (mimo iż jestem chłopakiem i takich filmów nie oglądam) jest coolowy!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Jacob_Voorhees

To jest z ironią czy bez??

;o;o;o;o;o

Bella_94

spoko bez ironii!niech se robią ślub a potem wpadniemy no....i hrr masowa zagłada żeby było ładniuchno!nesska w biało czerwonej sukni ślubnej nie nie wróć sądząc po fabule i treśli filmu pewnie będzie miała różową sukienkę w kwiatki!a do tego czerwone krwiste plamy!

ocenił(a) film na 7
Jenks

dzięx!! hehe
dobry plan !!!

<............>

Bella_94

dziękuję!ech ta moja chora wyobraźnia.to kiedy jedziemy?

ocenił(a) film na 7
Jenks

Ehh
No nie wiem, już prawdopodobnie zaczeli nagrywać. To może w tą sobotę???

Bella_94

ok.ale zdradzę Ci że razem w przyjaciółkami robię nabór do sprzątania. casting jest jutro 20.51 40 sekund 12 setnych sekundy.a co do HSM właśnie przyszło zlecenie...na ... sprzątu sprzątu!

ocenił(a) film na 7
Jenks

Hahaha

to jesteśmy umówione! :P

.. .. .. .. .. .. ..

Bella_94

przepraszam w środę~!dziś był marsz tolerancji!

VaDeR_ek

NIE!
Ciekawe, ile oni jeszcze będą ciągnąć tą telenowelę?

Villemo95

pisze się TeLeNowElkA TeLcIa o lOl xD wOPw2!

Jenks

Ja wiem co będzie w czwartej części! Troy będzie w ciąży! Porwie go UFO i zapłodnią go kosmici!

ocenił(a) film na 7
femles_CS

Dobre!

..................................

VaDeR_ek

Znowu wydadzą kasą na jakieś tandetne gówno które obejrzą głupie nastolatki podniecające się efronem (frajer jakich mało)!!!!

ocenił(a) film na 7
kokosanka00

dokładnie

i jeszcze niektóre Vanessą i "człowiekiem afro"

a patrzcie na to http://www.filmweb.pl/f478933/High+School+Musical+4,2009

Bella_94

to jest masakra jakaś normalnie...:/
ale bawi mnie jedna rzecz...nikt jeszcze tego nie widział, a ma już dwie oceny, dwie dziesiątki...lol

ocenił(a) film na 7
suonecznik

Zauważyłam to i jeszcze jeden błąd : to powinny być 1 :P

Bella_94

nie no ja juz nie wytrzymuje nerwowo... juz nic gorszsego byc nie moze!!!! nienawidze tego hsm wszystkich czesci... a na dodatek moja kumpela wrecz przeciwnie kocha i caly czas tylo o tym gada... troy to troy tamto bleeee... jedyne co lubie z tego filmu to ashley tisdale ona jedyna jest normala

ocenił(a) film na 1
linda_5

"jedyne co lubie z tego filmu to ashley tisdale ona jedyna jest normala"

zacytuje wczesniejsze koleżanki.. "to było z ironią czy nie..?" bo jak nie to mi żal że ludzie docenią takie sucze..;/

Domish

Wiedziałam że tak będzie.
Dla kasy nakręcą z 25 części w których starzy już bardzo zdolni 'aktorzy' będą tańczyli nowe super świetne układy na wózkach inwalidzkich.60-letnia Veneska będzie miała śliczne różowiutkie kule do chodzenia i będzie popychała nogą śliczniutki cały niebieski wózeczek Zacka i pomimo ,że będą już starzy młodzieży będzie sie mówiło ,że mają 16 lat..;).
Jak słyszę te gówniane piosenki z tego filmu to aż mi sie niedobrze robi.
Jak zobaczyłam u mojego kolegi na biurku płytę z ścieżką dźwiękową to spytałam Odbiło ci? a on na to, że to jego 8-letniego brata który jest pedziem :)

Paulina_1108

Trochę przeginają. I chociaż naprawdę lubię ten film to nie jestem za tym. Cóż kasa rządzi światem taka jest prawda. A i mozliwe że 4 będzie dotyczyła życia studenckiego? No nie wiem? Przesada...

VaDeR_ek

HSM 4 super a jak komuś nie pasuje to po co wogóle zagląda na stronę o HSM ja tego nie rozumiem :/
Pozdrawiam :) xD

VaDeR_ek

hehehehhe ludzie rozśmieszacie mnie na prawdę jak dla mnie ten film jest zupełnie obojętny więc nie będę się o nim wypowiadała jednak jak ja nie lubię jakiegoś filmu to po prostu go olewam i nie obchodzi mnie nic z nim związanego a Wy przeżywacie jakąś głupią 4 część po co? nie prościej w ogólne nie dowiadywać się niczego na temat którego tak nie lubimy?