Od razu przepraszam zagorzałych wrogów HSM, ale nie mogę sam żyć w takim smutku. Spowodował go ten news:
http://www.filmweb.pl/News?id=42315
Ja osobiście spadłam z krzesła!!!
Trójki nie mogę już przeżyć, a jak będzie czwórka to chyba w deprechę popadnę...
Oż... muszę się iść czegoś napić!!
Lubie ten film ale bez przesady, czwarta część? I co oni tam zrobią? Wesele Troy'a i Gabryjeli? (sorry nie wiem jak sie jej imię pisze. A potem co? może życie ich dzieci? Bez przesady wszystko ma swoje granice.
mi koleżanka powiedziałam że marzy aby powstało jeszcze 1000 części.Drugiego dnia już nie żyła.Ale że 4 część i jeszcze 3 teraz będzie.Nieeeeeeeeeee!
Aloe jest i dobra nowina ..... Nie należy się również spodziewać, by w kolejnym filmie pojawiła się cała obsada dotychczasowych musicali.
czyli ni będzie ślubu :P:P:P
jasne!coś ty mam nadzieję że podczas tego ślubu na szkołę( bo gdzie indziej można robić taki ślub) spadnie bomba atomowa.albo po prostu pojadę z koleżankami na plan filmowy.następnego dnia w telewizorze będą fakty o masowej zagładzie na planie filmowym HSM 3. HAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH!
Co bardzo fajny film hsm (mimo iż jestem chłopakiem i takich filmów nie oglądam) jest coolowy!!!!!!!!!
spoko bez ironii!niech se robią ślub a potem wpadniemy no....i hrr masowa zagłada żeby było ładniuchno!nesska w biało czerwonej sukni ślubnej nie nie wróć sądząc po fabule i treśli filmu pewnie będzie miała różową sukienkę w kwiatki!a do tego czerwone krwiste plamy!
ok.ale zdradzę Ci że razem w przyjaciółkami robię nabór do sprzątania. casting jest jutro 20.51 40 sekund 12 setnych sekundy.a co do HSM właśnie przyszło zlecenie...na ... sprzątu sprzątu!
Znowu wydadzą kasą na jakieś tandetne gówno które obejrzą głupie nastolatki podniecające się efronem (frajer jakich mało)!!!!
dokładnie
i jeszcze niektóre Vanessą i "człowiekiem afro"
a patrzcie na to http://www.filmweb.pl/f478933/High+School+Musical+4,2009
to jest masakra jakaś normalnie...:/
ale bawi mnie jedna rzecz...nikt jeszcze tego nie widział, a ma już dwie oceny, dwie dziesiątki...lol
nie no ja juz nie wytrzymuje nerwowo... juz nic gorszsego byc nie moze!!!! nienawidze tego hsm wszystkich czesci... a na dodatek moja kumpela wrecz przeciwnie kocha i caly czas tylo o tym gada... troy to troy tamto bleeee... jedyne co lubie z tego filmu to ashley tisdale ona jedyna jest normala
"jedyne co lubie z tego filmu to ashley tisdale ona jedyna jest normala"
zacytuje wczesniejsze koleżanki.. "to było z ironią czy nie..?" bo jak nie to mi żal że ludzie docenią takie sucze..;/
Wiedziałam że tak będzie.
Dla kasy nakręcą z 25 części w których starzy już bardzo zdolni 'aktorzy' będą tańczyli nowe super świetne układy na wózkach inwalidzkich.60-letnia Veneska będzie miała śliczne różowiutkie kule do chodzenia i będzie popychała nogą śliczniutki cały niebieski wózeczek Zacka i pomimo ,że będą już starzy młodzieży będzie sie mówiło ,że mają 16 lat..;).
Jak słyszę te gówniane piosenki z tego filmu to aż mi sie niedobrze robi.
Jak zobaczyłam u mojego kolegi na biurku płytę z ścieżką dźwiękową to spytałam Odbiło ci? a on na to, że to jego 8-letniego brata który jest pedziem :)
Trochę przeginają. I chociaż naprawdę lubię ten film to nie jestem za tym. Cóż kasa rządzi światem taka jest prawda. A i mozliwe że 4 będzie dotyczyła życia studenckiego? No nie wiem? Przesada...
HSM 4 super a jak komuś nie pasuje to po co wogóle zagląda na stronę o HSM ja tego nie rozumiem :/
Pozdrawiam :) xD
hehehehhe ludzie rozśmieszacie mnie na prawdę jak dla mnie ten film jest zupełnie obojętny więc nie będę się o nim wypowiadała jednak jak ja nie lubię jakiegoś filmu to po prostu go olewam i nie obchodzi mnie nic z nim związanego a Wy przeżywacie jakąś głupią 4 część po co? nie prościej w ogólne nie dowiadywać się niczego na temat którego tak nie lubimy?