Wreszcie docenione ten film 5 nominacjami do złotych malin...W kategoriach
najgorszy film, aktor, aktorka, para i reżyser...
P.S. Ja trzymam kciuki i liczę, że zdobędzie wszystkie 5
zapodaj jakiegoś linka, bo na imdb nic nie ma, a ja stałem się szczęśliwszym niż normalnie:D
A oto link jak ktoś chce zobaczyć:
http://film.gazeta.pl/filmnews/1,94586,6135189,Nominacje_do_Zlotych_Malin_oglosz one.html
! :D
nareszcie te "arcydzieło" zostanie docenione takimi nagrodami, na jakie zasługuje.
Bardzo się cieszę, że ludzie docenili ten "piękny" film! Będę gorąco kibicować, aby zdobył wszystkie nagrody!
Wiedziałam! Wiedziałam! Wiedziałam! Gdyby nie dostał żadnej (nominacji)to już nigdy w życiu nie obejrzałabym żadnego filmu z hollywood, bo to naprawdę oznaczałoby, że jednak amerykanie gówno wiedzą o robieniu filmów. A nie mówiłam, że Vanessa jest sztuczna???
Ach!Tak długo na to czekałam!Nareszcie ten ''niesamowity'' film zostanie uhonorowany należytymi nagrodami.Choć z drugiej strony liczyłam na trochę więcej nominacji.Lepsze to niż nic.
No i co gdzie te nominacje dla HSM3? bo potrze na listę nominowanych ogłoszono 21 i jakoś nie widzę HSM i po co się tak podniecaliście trzeba była zaczekać na prawdziwe nominacje a nie jarać się spekulacjami
dla mnie taki chłam w ogóle nie powinien powstać. no tak, ale przecież 13-14 letnie dziewczynki muszą coś oglądać ;//
życzę powodzenia w rozdaniu Złotych Malin.
Ja również jestem za tym, żeby zdobył wszystkie 5 złotych malin. Należy się... Poza tym na jakimś forum dla małolat jedna faneczka tak zbluzgała osobę krytykującą ten "wspaniały film" i dodała, że UWAGA! Zakuś powinien dostać Oscar:D
To już chyba był sarkazm... Nie wierzę w to! A co do złotych malin- moje życie straciło sens. Jednak nie zostali nominowani. Dlaczego?!