PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=413911}

High School Musical 3: Ostatnia klasa

High School Musical 3: Senior Year
2008
5,4 47 tys. ocen
5,4 10 1 46528
3,9 8 krytyków
High School Musical 3: Ostatnia klasa
powrót do forum filmu High School Musical 3: Ostatnia klasa

Wreszcie docenione ten film 5 nominacjami do złotych malin...W kategoriach
najgorszy film, aktor, aktorka, para i reżyser...
P.S. Ja trzymam kciuki i liczę, że zdobędzie wszystkie 5

użytkownik usunięty
Ava_Elizabeth

zapodaj jakiegoś linka, bo na imdb nic nie ma, a ja stałem się szczęśliwszym niż normalnie:D

A oto link jak ktoś chce zobaczyć:
http://film.gazeta.pl/filmnews/1,94586,6135189,Nominacje_do_Zlotych_Malin_oglosz one.html

użytkownik usunięty
Ava_Elizabeth

! :D
nareszcie te "arcydzieło" zostanie docenione takimi nagrodami, na jakie zasługuje.

Ava_Elizabeth

Bardzo się cieszę, że ludzie docenili ten "piękny" film! Będę gorąco kibicować, aby zdobył wszystkie nagrody!

Piniata

Wiedziałam! Wiedziałam! Wiedziałam! Gdyby nie dostał żadnej (nominacji)to już nigdy w życiu nie obejrzałabym żadnego filmu z hollywood, bo to naprawdę oznaczałoby, że jednak amerykanie gówno wiedzą o robieniu filmów. A nie mówiłam, że Vanessa jest sztuczna???

użytkownik usunięty
I_am_a_Bad_Girl

nie mówi się o tym, że ona jest sztuczna. to się wie!

Ach!Tak długo na to czekałam!Nareszcie ten ''niesamowity'' film zostanie uhonorowany należytymi nagrodami.Choć z drugiej strony liczyłam na trochę więcej nominacji.Lepsze to niż nic.

Jenks

No i co gdzie te nominacje dla HSM3? bo potrze na listę nominowanych ogłoszono 21 i jakoś nie widzę HSM i po co się tak podniecaliście trzeba była zaczekać na prawdziwe nominacje a nie jarać się spekulacjami

użytkownik usunięty
Kamil85

no fakt. nominację dla gniota zniknęły. straciłem sens życia :(

JAK
TO
JEST
MOŻLIWE?!

A jednak h*** wiedzą....

I_am_a_Bad_Girl

dla mnie taki chłam w ogóle nie powinien powstać. no tak, ale przecież 13-14 letnie dziewczynki muszą coś oglądać ;//
życzę powodzenia w rozdaniu Złotych Malin.

bright_sky

Ehhh... a miałam taką nadziej... życie straciło sens

ocenił(a) film na 1
Ava_Elizabeth

Ja również jestem za tym, żeby zdobył wszystkie 5 złotych malin. Należy się... Poza tym na jakimś forum dla małolat jedna faneczka tak zbluzgała osobę krytykującą ten "wspaniały film" i dodała, że UWAGA! Zakuś powinien dostać Oscar:D

Blue_Paradise

To już chyba był sarkazm... Nie wierzę w to! A co do złotych malin- moje życie straciło sens. Jednak nie zostali nominowani. Dlaczego?!

I_am_a_Bad_Girl

No niestety jak oni mogli to zrobić...a wielka szkoda...
A jeśli chodzi o tamto to były takie przed nominacje i z tej listy mieli wybrać( z tego co się orientuje).